Bachelor in baktechnologie en management
National Kaohsiung University Of Hospitality And Tourism
Belangrijke informatie
Campuslocatie
1號, Taiwan
Talen
Engels,
Studieformaat
Informatie aanvragen
Duur
Informatie aanvragen
Tempo
Informatie aanvragen
Collegegeld
Informatie aanvragen
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Sep 2023
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
Taiwan, een van de toonaangevende bakkerij-industrieën in Azië, heeft opgeroepen om studenten een platform te bieden om klassieke bakkerij- en patisserie-vaardigheden te leren en te ontwikkelen. Praktisch practicum en precieze technieken stellen u in staat om een scala aan bakkerijproducten, gebak en centerpieces te produceren.
In deze cursus worden de verschillende technieken aan het licht gebracht, van het knoeien met chocolade, suiker trekken tot het maken van brood. Vanaf het eerste jaar volgen studenten een uitgebreide praktische training over bakvaardigheden om je basis te leggen. Gevolgd door een intensief maar interactief tweede jaar met meer geavanceerde technieken en op vaardigheden gebaseerde ervaringen in combinatie met wetenschap achter elke techniek.
Tijdens het derde jaar zullen studenten stage lopen (lokaal of in het buitenland) om hun loopbaanspecifieke vaardigheden op te doen en verder te ontwikkelen in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie of ingrediëntenbedrijven. In jaar 4 zullen studenten hun vaardigheden aanscherpen om innovatieve recepten te ontwikkelen voor het cursusgestuurde trainingscafé. Met dit concept kunnen studenten de concepten in marketing, cafébeheer en bedrijfsinkomstenbeheer verkennen.
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
Bachelor Management en nieuwe technologieën
- Évry-Courcouronnes, Frankrijk
Dubbeldiploma in Business Intelligence en Data Analytics en Management van Bedrijf en Technologie
- Barcelona, Spanje
Multimedia and Internet Technologies
- Kaunas, Litouwen