Bachelor in hotel- en toerismebeheer
EUHT Sant Pol School of Hospitality and Culinary Management, Barcelona
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Barcelona, Spanje
Talen
Engels, Spaans
Studieformaat
Op de campus
Duur
4 jaar
Tempo
Full time
Collegegeld
Informatie aanvragen
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Informatie aanvragen
Invoering
Studeer aan de #1 universiteit in Spanje en #14 in de wereld volgens de QS Ranking 2023
3 vermeldingen:
Internationaal Hotelmanagement
Restauratie en evenementenbeheer
Gastronomie, culinaire kunsten en keukenmanagement
De vermelding wordt bepaald door de praktijken in de Hotel-School gedurende het 2e en 3e jaar, de keuze van keuzevakken, het Final Degree Project (TFG) en externe beroepspraktijken.
Duur: 4 jaar
Taal: 80% Spaans en 20% Engels
Erasmus
Het ERASMUS-programma is de afkorting van de officiële naam die er in het Engels aan is gegeven: European Region Action Scheme for the Mobility of University Students.
De ERASMUS-beurs , die van toepassing is op de officiële graad in hotel- en gastronomisch bedrijfsmanagement, biedt ons belangrijke persoonlijke, maar ook sociale waarde en wordt erkend als een belangrijk element om de cohesie en kennis van de Europese Unie onder de jonge bevolking te bevorderen. Op deze manier worden grensoverschrijdende vriendschapsbanden gecreëerd, waarbij een zuiver Europees burgergeweten ontstaat.
toelatingen
Galerij
Programma resultaat
Carrièremogelijkheden
- Internationaal Hotelmanagement: hoteldirecteur, hotelconsulent, afdelingsmanagement, corporate services management, hotelondernemer, hotelmanagement.
- Restaurant- en Evenementenmanagement: restaurantdirecteur, directeur food & drinks, directeur evenementenbedrijf, directeur cateringbedrijf, restaurantondernemer.
- Gastronomie en Keukenmanagement: gastronomisch adviseur, chef-kok, gastronomisch ondernemer.
Programma collegegeld
Carrièremogelijkheden
Carrièremogelijkheden
- Internationaal Hotelmanagement: hoteldirecteur, hotelconsulent, afdelingsmanagement, corporate services management, hotelondernemer, hotelmanagement.
- Restaurant- en Evenementenmanagement: restaurantdirecteur, directeur food & drinks, directeur evenementenbedrijf, directeur cateringbedrijf, restaurantondernemer.
- Gastronomie en Keukenmanagement: gastronomisch adviseur, chef-kok, gastronomisch ondernemer.