Bachelor in voedsel en biowetenschappen
Azabu University
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Sagamihara, Japan
Talen
Informatie aanvragen
Studieformaat
Op de campus
Duur
Informatie aanvragen
Tempo
Informatie aanvragen
Collegegeld
Informatie aanvragen
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Apr 2024
Invoering
Studenten verwerven een grondige kennis van de voedingswetenschap en technische vaardigheden met als doel een gezonde samenleving in stand te houden en verder te ontwikkelen. We leiden voedingswetenschappers op om actief te zijn in een breed scala aan voedingsgerelateerde vakgebieden. Studenten bestuderen de wetenschap van veiligheid en functionaliteit van voedsel, een bekend onderdeel van ons dagelijks leven, vanuit twee verschillende benaderingen. De eerste is het gebied van toegepaste voedingswetenschap, waarin studenten voedseleducatie en toepassingen op het gebied van voedselgezondheid en medische onderzoeken onderzoeken. De tweede benadering is vanuit de basis van voedselreguleringswetenschap, waarin studenten een nauwkeurig begrip krijgen van voedselveiligheid en voedselzekerheid en het vermogen om deze te evalueren.