Bachelor of Applied Science in culinaire en voedingswetenschappen
Cincinnati State
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Cincinnati, Verenigde Staten
Talen
Engels
Studieformaat
Informatie aanvragen
Duur
Informatie aanvragen
Tempo
Informatie aanvragen
Collegegeld
Informatie aanvragen
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Sep 2023
Invoering
De Bachelor of Applied Science-graad in Culinary and Food Science bereidt studenten voor om zich bij de voedingsindustrie aan te sluiten als voedingswetenschappers en technologen op instapniveau of om aanverwante beroepsgebieden te betreden, waaronder productonderzoek en -ontwikkeling, kwaliteitscontrole en voedselveiligheid, naleving van regelgeving, toezicht op voedselproductie , en de verkoop van speciale ingrediënten.
Tijdens de eerste twee jaar van de bacheloropleiding richten studenten zich op de grondbeginselen van de culinaire kunsten. Studenten ontwikkelen hun vaardigheden in de ultramoderne culinaire en baklaboratoria van het Midwest Culinary Institute, onder toezicht van docenten met professionele expertise.
In het derde en vierde jaar breiden studenten hun culinaire en voedingswetenschappelijke vaardigheden uit. Cursussen op het hoogste niveau omvatten functionaliteit van voedselingrediënten, ontwerp en ontwikkeling van voedselproducten, sensorische evaluatie en testen, voedselmicrobiologie en andere voorbereiding op professionele carrières.
Studenten nemen elk jaar van de bacheloropleiding deel aan ervaringsleren door middel van coöperatief onderwijs.
Studenten die krediet willen overdragen aan de staat Cincinnati State voor culinaire cursussen die aan een andere instelling zijn voltooid, moeten een ontmoeting hebben met de programmavoorzitter. Cursusoverdrachtskrediet kan beperkt zijn, op basis van programma-accreditatie en studentensucces in de vorige culinaire cursussen.