Food Science
Ishikawa Prefectural University
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Nonoichi, Japan
Talen
Informatie aanvragen
Studieformaat
Op de campus
Duur
Informatie aanvragen
Tempo
Informatie aanvragen
Collegegeld
Informatie aanvragen
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Apr 2024
Invoering
Het onderwerp van Food Science is dat alledaagse 'voedsel'. De voedingsindustrie trekt steeds meer aandacht voor voedselveiligheid en andere zaken, dus ons doel is om individuen te koesteren die actief kunnen zijn in deze industrie.
Hiervoor worden met behulp van de nieuwste technologieën zoals biotechnologie ontwikkelingen gemaakt op het gebied van voedselverwerkings-, opslag- en distributietechnologieën. Bovendien krijgen studenten inzicht in de veiligheid en functionaliteit van voedsel en nemen ze deel aan leren en onderzoek met betrekking tot het behoud en de bevordering van gezondheid door middel van voedsel en over systemen die veilig en overvloedig voedsel leveren.
Om kennis te verwerven en te leren over de technologieën met betrekking tot 'voedsel', waarbij verschillende aspecten betrokken zijn, zoals productie-, verwerkings- en distributietechnologieën en -methoden op moleculair niveau, evenals voedings- en hygiëneproblemen, worden studenten betrokken bij lezingen en experimenten, naast trainingen bij productiebedrijven en voedselgerelateerde bedrijven.