Internationale gastronomie
Instituto Profesional DUOCUC
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Santiago Metropolitan Region, Chili
Talen
Spaans
Studieformaat
Op de campus
Duur
Informatie aanvragen
Tempo
Informatie aanvragen
Collegegeld
Informatie aanvragen
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Feb 2024
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
De gastronomische beheerder zal aan het einde van zijn studie in staat zijn om gastronomische aanbiedingen te ontwerpen, beheren, produceren en commercialiseren, internationaal en nationaal met een Chileense regionale identiteit, en houdt toezicht op en beheert de stadia van het productieproces en de diensten, in de verschillende gebieden van de industrie . gastronomisch, volgens trends, eisen en vastgestelde kwaliteitsnormen. De nationale en internationale klant bedienen door producten aan te bieden die aan hun behoeften voldoen in hun taal, Engels en Frans.
Formuleer gastronomische projecten volgens de behoeften van de industrie en beheer de nodige middelen voor de realisatie ervan.
In zijn oprichting bevordert Duoc UC de ontwikkeling van integrale mensen, zich bewust van hun transcendente waardigheid, en toegewijd aan mens en samenleving, waarbij ethiek, christelijke waarden en de ontwikkeling van de noodzakelijke vaardigheden voor de wereld van vandaag worden geïntegreerd. Dat verbetert ook het vermogen om als een team te werken, problemen op te lossen en het vermogen om innovatieve ideeën te genereren, te leren en voortdurend bij te werken.
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
Bachelor diploma in culinaire en gastronomische wetenschappen
- Barcelona, Spanje
Degree in de gastronomie
- Madrid, Spanje
Bachelor of Arts in culinaire kunsten
- Port-Valais, Zwitserland