Professionele Baker
Mausi Sebess
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Vicente López, Argentinië
Talen
Spaans
Studieformaat
Afstand leren
Duur
Informatie aanvragen
Tempo
Informatie aanvragen
Collegegeld
Informatie aanvragen
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Feb 2024
Invoering
Word een professionele bakker van uitmuntendheid met het meest complete programma in Latijns-Amerika op een versnelde manier in slechts 5 maanden.
Je leert allerlei soorten brood uit binnen- en buitenland maken, maar ook moderne en avant-garde creaties.
De cursus moet worden aangevuld met ons boek "Professional Bakery Techniques", geschreven door Paulo Sebess, onze directeur, een expert in internationale bakkerij en winnaar van internationale prijzen.
De lessen zijn 100% online, met stapsgewijze uitleg en vastgelegd in high-definition video's zodat je geen enkel detail van de voorbereidingen en technieken mist.
Je zult je leerproces ook aanvullen met de cursussen veiligheid en hygiëne op de werkplek en voedselverwerking, voeding, pizza's en empanadas.
Mausi Sebess is het enige instituut dat MasterChef-certificaten aflevert.