Professionele bachelor in de technologische wetenschappen in Culinary Arts
St. Ignatius of Loyola University of Applied Sciences
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Kaunas, Litouwen
Talen
Litouws
Studieformaat
Op de campus
Duur
Informatie aanvragen
Tempo
Informatie aanvragen
Collegegeld
Informatie aanvragen
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Sep 2023
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
Culinary Arts is een uniek studieprogramma in Litouwen. Dit programma is bedoeld om professionals in de culinaire kunsten voor te bereiden op het toepassen van kennis van fundamentele en geavanceerde voedselproductietechnologie, het effectief aanpakken van grondstofveiligheid en kwaliteitskwesties, het organiseren van voedsel- en voedselketenbeheerprocessen en het evalueren van veranderingen in een zakelijke omgeving. Van professionals wordt verwacht dat ze maatschappelijk verantwoord zijn, voortdurend streven naar persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit van de zakelijke dienstverlening. Oppervlakte
Afgestudeerden van het Culinary Arts-programma gaan aan de slag als voedselproductiemanager, chef-kok, sous-chef, voedselproductietechnoloog, manager foodservicebedrijf en beheerder in foodservice (restaurants, bistro, café-bars, hotels) en andere foodcateringbedrijven.
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
Bachelor diploma in culinaire en gastronomische wetenschappen
- Barcelona, Spanje
Bachelor in International Pastry Management
- Écully, Frankrijk
Bachelor of Culinary Arts and Food Science (Honours) (Co-op)
- Ottawa, Canada