1 € 063,47 / 000,00 € 3 jaarlijkse / jaar (internationale student)

Universidade Nova de Lisboa - Faculty of Social Sciences and Humanities

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

1 € 063,47 / 000,00 € 3 jaarlijkse / jaar (internationale student)

Universidade Nova de Lisboa - Faculty of Social Sciences and Humanities

onderwijsdoelstellingen

 1. Klik hier voor de methodologische instrumenten van onderzoek en analyse, om vaardigheden te leren, kritische keuze en reflectie te ontwikkelen om te zorgen voor een goede uitvoering van de opgedane kennis in de praktijk; 2. Plurilinguística ontwikkelen van communicatieve vaardigheden, verdieping van de kennis van vreemde talen, met bijzondere aandacht voor deze en moedertaal; 3. Verwerven van theoretische kennis op het gebied van Translation Studies; 4. Ontwikkel de vertaling van intensieve praktijk voor de moedertaal en de vreemde taal in specifieke gebieden van kennis, met inbegrip van de technische en wetenschappelijke, literaire vertaling, in zakelijke aangelegenheden en sociale en menswetenschappen; 5. Het ontwikkelen van vaardigheden die streven naar een professional op het gebied van de vertaling, hetzij in gespecialiseerde bedrijven of zelfstandig werk.

 2. Ontwikkeling van de capaciteit van de taalkundige en culturele bemiddeling van informatie, ideeën, problemen en oplossingen in verschillende communicatieve situaties.

 3. Het ontwikkelen van vaardigheden in het toepassen van nieuwe technologieën om de vertaling.

  Toegangsvoorwaarden

  Toegang tot de cursus kan worden gemaakt via het Nationaal Concours voor de toegang tot het hoger onderwijs, de speciale regelingen, de Special Access Competitions (M23) of Re-Entry Procedures, en de overdracht van koers te veranderen. Toe te passen op het hoger onderwijs door de National Access Competition, moeten de studenten voldoen aan de door de Algemene Directie van het hoger onderwijs te stellen voorwaarden. Raadpleeg http://www.dges.mctes.pt/DGES/pt/Estudantes/Acesso/ International Student: http://fcsh.unl.pt/internacional/admissoes

  Vereisten voor de graad of diploma

  Duur: 3 jaar / 6 semesters De student moet 180 studiepunten uit te voeren: 42 studiepunten in het programma van de verplichte vakken, 108 voorwaardelijke optie board credits en 30 credits uitgevoerd in de vrije opties of een minor van een andere wetenschap. Elk semester, moeten de leerlingen niet inschrijven in meer dan 30 studiepunten, met inachtneming van de voorrang als ze zijn ingesteld. Aan het begin van elk semester, studenten worden geadviseerd over de cursussen worden gemaakt, meer geschikt is voor hun academische carrière.

De studenten kunnen ook profiteren van de verschillende mobiliteitsprogramma's in de FCSH / NEW neemt als Erasmus +, Almeida Garrett, onder andere, en deel te nemen aan het onderzoek binnen het onderzoek eenheden binnen de faculteit.

Toegang tot andere cursussen

Het geeft toegang tot een cursus van 2 fietsen of afstuderen.

inzetbaarheid:

Vertaling en vertolking in particuliere bedrijven en overheidsinstanties.

waarderingsregels

Examenregeling beschikbaar op het intranet. Classificatie Systeem: FCSH van studenten worden geëvalueerd op basis van het werk ontwikkeld over een semester, op basis van participatie van de klas, het indienen van schriftelijke en mondelinge werk, tests en examens. De hetzij door permanente evaluatie of evaluatie verkregen door het testen resultaat wordt uitgedrukt op een schaal van 0 tot 20. Om te worden erkend, moet ten minste 10 punten hebben, echter, de studenten die niet over een tweede kans om de proeven te herhalen. Bijzonderheden voor de Evaluatie: - werknemer-student - Studenten met het statuut van topsporters - Moeders en vaders studenten - vereniging leiders - Militair - Andere speciale regeling wettelijk vastgestelde. Studenten met speciale behoeften kunnen profiteren van onderwijs en leren voorwaarden aan hun behoeften te voldoen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Portuguese (Portugal)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
1,064 EUR
Locations
Portugal - Lissabon, Lissabon
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Portugal - Lissabon, Lissabon
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan