Bachelor in Popular Fiction

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Voor Deense studenten, is een B-niveau nodig.

  • IELTS (Internationaal Engels Language Testing System) - Een globale cijfer van 6,5 heeft de voorkeur, met niets minder dan een 5,5 in een van de subcategorieën.
  • TOEFL (Test van het Engels als vreemde taal) - Een minimum score van 85 voor de test op internet gebaseerde zonder scores lager dan 80 in subcategorieën.

International Students

Als niet-EU-burger, moet u een verblijfsvergunning te verkrijgen voorafgaand aan de verhuizing naar Denemarken. Zodra uw aanvraag is geaccepteerd en uw waarborg wordt betaald, zal The South Gate Society International Office u de officiële verblijfsvergunning sollicitatie te sturen via e-mail. U vult het eerste deel, en The South Gate Society zal het tweede deel hebben afgerond. U zult dan de aanvraag in bij de dichtstbijzijnde Deense ambassade in uw land, die op zijn beurt de toepassing zal doen toekomen aan de Deense regering voor de verwerking. Het sollicitatieproces duurt ongeveer drie maanden, dus zo vroeg mogelijk.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The South Gate School is the first, four-year Creative Writing School in Denmark and it opened in August 2014.

The South Gate School is the first, four-year Creative Writing School in Denmark and it opened in August 2014. Lees Minder