Bachelor of Science in Business Administration - International Management

Frankfurt School of Finance & Management

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in Business Administration - International Management

Frankfurt School of Finance & Management

De huidige zakelijke wereld is snel bewegende en met elkaar verbonden op een wereldwijde schaal. Deze belangrijke leert je alle aspecten van het management dat je nodig hebt om je carrière kickstart in het bedrijfsleven. Volledig in het Engels gegeven, trekt zeer gemotiveerde studenten uit Duitsland en over de hele wereld.


De eerste drie semesters bestrijken alle grondbeginselen van bedrijfskunde en geven u een solide fundering van de concepten, methoden en tools die u nodig hebt als een directeur van een wereldwijd opererend bedrijf. U vindt de vierde en de vijfde semester aan een andere universiteit in het buitenland door te brengen alvorens terug te keren naar Frankfurt voor nog twee semesters van specialisatie. Door verschillende stages vind je extra praktijkervaring opdoen.


Naast het wordt blootgesteld aan de nieuwste in het management denken zul je je interculturele vaardigheden aan te scherpen - via speciale lessen, maar ook door de interactie met je medestudenten. Dit is het meest belangrijke internationale Frankfurt School. Terwijl de studenten kunnen komen uit verschillende hoeken van de wereld, ze delen allemaal een wereldwijde mentaliteit.

Doelgroep

Meeste internationale undergraduate concentratie Frankfurt School is gericht op studenten die willen een internationale carrière in het bedrijfsleven voort te zetten. Het omvat alle relevante gebieden van management en business, gericht op algemene en internationaal management.
Studenten brengen een volledig jaar studeren aan een van onze partner scholen in het buitenland. Op geselecteerde instellingen ze ook een dual degree kan krijgen en dus afstuderen met twee bacheloropleidingen.

Vereisten

  • Erkende toelating tot de universiteit kwalificatie (Duitse "Abitur" of gelijkwaardig)
  • Frankfurt School Admissions Test of één van de volgende scores: SAT, ACT Plus Schrijven, Testas
  • Zeer goede kennis van het Engels, aangetoond door een van de volgende certificaten: TOEFL iBT (minimale score 90); IELTS (Academic formaat, minimale score 6,5); Cambridge Certificate of Advanced Engels; Cambridge Certificate of Proficiency; Pearson Test van het Engels Academic (minimale score: 58)
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
6,800 EUR
Locations
Duitsland - Frankfurt am Main, Hessen
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Duitsland - Frankfurt am Main, Hessen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
per semester