BSc in Hospitality and Tourism Management

RIT Croatia

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc in Hospitality and Tourism Management

RIT Croatia

Hoog opgeleide en professionele managers die kunnen voldoen aan de uitdagingen van het moderne toerisme zijn een essentieel element voor de Kroatische economische ontwikkeling. De International Hospitality and Service Management programma bij RIT Kroatië bereidt studenten voor op professionele en leidinggevende posities in de economie en het toerisme velden.

Programma overzicht

Om gekwalificeerde studenten te ondersteunen bij de financiering van hun studie, heeft RIT Kroatië verzekerd van meer dan € 350,000.00 voor financiële steun voor de inschrijving in het studiejaar 2017/2018. Beurzen en financiële steun van zijn monetaire fondsen toegepast in de richting van het collegegeld kosten van het bijwonen van de universiteit meer dan vier jaar van studie.

Dit is een multidisciplinaire, vierjarig programma dat een ideale balans van hands-on ervaring en theoretische kennis in de economie, het toerisme en gastvrijheid biedt. De nadruk ligt op de disciplines marketing, communicatie, financiën, management, micro-en macro-economie, ondernemerschap, en de toepassing van deze gebieden tot de internationale hospitality en toerisme. Tijdens hun eerste jaar, studenten kiezen een van de twee gebieden van specialisatie: Hotel Management of International Hotel en Resort management. Daarnaast zijn studenten verplicht om 1200 uur van coöperatieve onderwijs of stageplaatsen te voltooien. Deze hands-on ervaringen bieden studenten met een waardevolle werkervaring en geeft hen een concurrentievoordeel in de lancering van hun carrière. Bij RIT Kroatië alle lezingen worden in het Engels. Naast geavanceerde zakelijk Engels, leren de studenten een andere vreemde taal en kunnen kiezen uit Duits, Italiaans, Spaans of Frans.

Wereldwijd erkende

De International Hospitality en Service Management wordt wereldwijd erkend door gerenommeerde internationale reis-en zakelijke tijdschriften zoals Forbes, Travel Weekly, Nation's Restaurant Nieuws en Corporate Travel.

Leaders of Tomorrow

Alumni van de International Hospitality en Service Management zijn in een vraag. Velen zijn werkzaam als event managers, managers, voedsel en drank managers, marketing en sales managers, product kwaliteit managers, finance managers, project managers en HR-managers. Aangezien de toeristische sector groeit, zal uitstekende zakelijke mogelijkheden op tal van gebieden van de economie en het toerisme beschikbaar voor onze afgestudeerden.

 • beheren van kleine en middelgrote ondernemingen;
 • opstellen van een effectieve business plan en strategie;
 • trends in het toerisme te herkennen en hoe ze invloed hebben op het bedrijf;
 • maken van strategische plannen en beheren bestemmingen, resorts, hotels en reisbureaus;
 • ontwerpen en implementeren van marketing strategieën,
 • geïntegreerde marketing-communicatie te beheren,
 • moderne informatie-en communicatietechnologieën in de bedrijfsprocessen van toepassing;
 • organiseren evenementen zoals congressen, sportevenementen, en bijeenkomsten;
 • beheren de financiën en boekhouding;
 • beheren internationale kwaliteitsnormen;
 • beheer van human resources;
 • hedendaagse micro-en macro-economie zakelijke principes toe te passen;
 • positie van een bedrijf of een toeristische entiteit op de wereldmarkt; en
 • structuur zaken zodanig aan de behoeften van de eindgebruiker te voldoen.

Na voltooiing van het programma zullen de studenten worden toegekend twee diploma's, een internationale Amerikaanse diploma van Rochester Institute of Technology en een Kroatische diploma van RIT Kroatië. De Amerikaanse RIT graad biedt u tal van mogelijkheden wereldwijd.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,900 EUR
per semester
Locations
Kroatië - Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Kroatië - Zagreb
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates