International Bachelor in Psychology

Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

International Bachelor in Psychology

Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

International Bachelor Psychologie

Bachelor of Science (BSc) in de psychologie

Erasmus Universiteit

Heeft u ernaar streven om te begrijpen waarom mensen zich gedragen zoals ze doen? Zoek uit of de International Bachelor in de psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam is de juiste keuze voor jou.

Waarom studeren International Bachelor in de psychologie in Rotterdam?

 • Vanwege de theoretische en praktische benadering van een breed scala van de psychologie onderwerpen zoals cognitie, leren, verslaving, motivatie enz .;
 • Studenten gerangschikt de Nederlandse bacheloropleiding nummer één in Nederland elf keer;
 • Van het Probleemgestuurd Onderwijs methode, die stelt u in staat om efficiënter te studeren;
 • Je bent een deel van een groep van meer dan 100 internationale studenten en je krijgt te mengen met Nederlandse studenten tijdens de les.

Leerplan

Opleiding in het kort

Wilt u om organisaties te helpen oplossen van hun problemen op een professionele manier? Bent u geïnteresseerd in de manieren waarop de hersenfuncties en hoe je talent kan ontwikkelen door middel van onderwijs? Als dat zo is, is dit programma iets voor u! Door middel van de theorie en de praktijk zul je verschillende onderwerpen in de psychologie, zoals cognitie, leren, verslaving, motivatie, normaal en abnormaal gedrag tegenkomen.

Door te kiezen voor Rotterdam, kiest u Probleemgestuurd Onderwijs. In kleine groepjes, zul je analyseert concrete problemen door te zoeken naar informatie in boeken, tijdschriften en digitale media. Discussies in de klas zal uw obligatie met medestudenten te versterken en aan te moedigen om te slagen. U zult ook de ontwikkeling van vaardigheden die nuttig zijn in je carrière.

Tijdens de bacheloropleiding in de psychologie, leer je over alle vakgebieden van de in verband met de psychologie. Dit betekent dat in het eerste jaar, je krijgt een goed overzicht van alle disciplines. U wonen ook lessen in de statistiek, onderzoeksmethoden en praktische vaardigheden. Zo leer je hoe je gesprekken voeren en hoe mensen te observeren. Je leert bovendien hoe experimenten uit te voeren, en fungeren als jezelf een proefpersoon.

In het tweede jaar, zul je meer geavanceerde cursussen op alle gebieden van de psychologie bij te wonen. Houdt u er rekening mee dat er een waarneming week tussen blok 2 zal zijn en blokkeren 3.

In het derde jaar, heb je meer vrijheid in termen van wat onderwerpen te kiezen. In de eerste helft van dit jaar, kiest u welke onderwerpen je wilt nemen in je minor en als (een) keuzevak (s). U kunt deze tijd door te brengen aan een buitenlandse universiteit of een andere faculteit. Wilt u te verdiepen of je kennis te verbreden? Met de minderjarige en het keuzevak, kunt u beginnen met het bepalen van je major.

In de eerste twee jaar, heb je jezelf vertrouwd met alle deelgebieden van de psychologie. In het derde jaar, je specialiseren op het gebied van de psychologie die het meest aanspreekt, en deze onderwerpen voor te bereiden je voor een masteropleiding. Je concluderen je bachelor met een proefschrift waarin u een psychologisch probleem aan te pakken op een wetenschappelijke manier.

Werkvormen

Probleemgestuurd Onderwijs (PGO) is een methode die is gebaseerd op het idee dat de student een actieve rol in het leerproces (studentgerichte onderwijs) speelt. Het gaat niet om lezingen om informatie-overdracht te bereiken (zoals het geval is in de traditionele onderwijssystemen), maar om actieve deelname van de studenten in kleine groepen. Dus de meeste van de tijd, het is niet de leraar die is uit te leggen, het is de studenten zelf.

Deze leerling-gerichte aanpak komt voort uit de constructivistische visie op leren, waarin staat dat de beste manier om te gaan met informatie om actief kennis op te bouwen in plaats van passief consumeren.

Met Probleemgestuurd Onderwijs, heb je weinig massa lezingen, waar je gewoon zitten en luisteren naar je docenten, in plaats hebben om te zoeken naar de informatie die u nodig hebt in kleine groepen. U gebruik maken van de kennis die je al om nieuwe kennis te verwerven. Je hebt gemiddeld twaalf contacturen per week. Deze tijd wordt gespreid over lezingen, tutor groepen en praktijk. U besteedt de resterende tijd aan zelfstudie en het oplossen van het probleem, dat je alleen of in een groep kan doen. De meerderheid van de studenten besteden ongeveer 40 uur per week aan hun studie.

Bekijk de video hieronder en meer informatie over het Probleemgestuurd Onderwijs!

Tijdens je studie

Werkelijk International

De bacheloropleiding Psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam is een echt internationaal programma met een diverse studentenpopulatie. In de infograph hieronder vindt u de nationaliteiten van meer dan 100 toegelaten kandidaten van het jaar 2015-2016 te zien.

Erasmus Universiteit

Beste programma in Nederland

In een nationaal onderzoek van de Nederlands-onderwezen bacheloropleiding Psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam is gerangschikt de beste programma in Nederland elf keer in de afgelopen jaren.

De Keuzegids Universiteiten 2016 (letterlijk vertaald als: 'Universiteiten Keuzegids', alleen beschikbaar in het Nederlands), bijvoorbeeld, is met name positief over de inhoud van de studies, de focus op de praktijk en de studielast van de psychologie cursus in Rotterdam, vergeleken met andere universiteiten. Het is de focus op de praktijk in het bijzonder ( 'het verwerven van professionele vaardigheden') die wordt benadrukt in dit onderzoek.

In een jaarlijkse nationale enquête onder studenten en professoren van de actualiteit weekblad Elsevier (alleen beschikbaar in het Nederlands), Erasmus Universiteit gerangschikt in de eerste plaats de psychologie opleidingen in Nederland elf keer in de afgelopen jaren. De individuele en de totale scores van de Erasmus Universiteit Rotterdam normaal uitkomen boven het gemiddelde. De docenten, het curriculum en de cursus structuur zijn de kenmerken van het programma dat de studenten waarderen vooral hoog.

In het buitenland studeren

Studeren in het buitenland is een unieke kans om jezelf te ontwikkelen en maak kennis met een andere cultuur te leren kennen, evenals uw wensen voldoet educatieve en wetenschappelijke culturen. Dit is een geweldige ervaring die niet hoeft ingewikkeld of duur te zijn en niet je studie vertragen.

Dit programma raadt u aan om een ​​term (het eerste deel van het jaar 3) buiten Nederland door te brengen in het derde jaar. Je zult in staat om te studeren aan een van de universiteiten waarmee we hebben uitwisseling samenwerking.

Afhankelijk van je specialisatie kunt u niet alleen werken als een trainer, selectie en beoordeling adviseur, HR adviseur, coach of gezondheid professional, maar ook als onderzoeker bij bedrijven en organisaties, zoals educatieve adviesbureaus, school inspectiediensten of onderzoeksbureaus. Bovendien, een master's degree in de psychologie biedt u een stevige basis om een ​​doctoraat na te streven.

Als u wilt een klinisch psycholoog of zorgverlener te worden, is het belangrijk om te beseffen dat een bachelor- en masteropleiding zijn ontoereikend. In Nederland wordt postdoctorale opleiding voor klinisch psychologen nodig. Als u wilt een klinisch psycholoog in een ander land te worden, kunnen andere eisen gelden. Deze eisen worden meestal bepaald door nationale verenigingen van psychologen '.

Toelating

Op deze pagina vindt u meer informatie over de toelatingseisen voor onze bacheloropleidingen vinden. Elke aanvraag wordt een holistisch bekeken en zorgvuldig onderzocht door de toelatingscommissie.

 • Kennis van het Engels
 • Wiskunde vaardigheden
 • CV / Resume
 • Academische prestatie

In de regel, komt u in aanmerking te passen voor onze bacheloropleidingen als je hebt verkregen of zal een vwo-diploma of een buitenlands equivalent, dat wil zeggen een diploma voorbereidend wetenschappelijk onderwijs (middelbare school of middelbare school) te verkrijgen. International Baccalaureate (IB) en Europese baccalaureaat (EB) diploma's zijn de internationale equivalenten van nationale middelbare school diploma.

Als u twijfelt, verwijzen wij u naar de lijst van de meest voorkomende diploma's verlenen van toegang tot studie aan een universiteit. Al dan niet uw diploma is op het vereiste niveau, zal bepaald worden na ontvangst van uw aanvraag en documenten.

Nog geen diploma?

De test score rapport moet niet langer worden ingenomen dan 2 jaar vóór de aanvraag.

Als u nog niet bent afgestudeerd op de dag van de aanvraag, maak je geen zorgen! Lees hieronder wat te doen: Als je je studie nog niet hebben afgerond, stuur ons dan de meest recente kopie van uw academische record (s) op het moment van de aanvraag (cijferlijst) en een verklaring van uw school met de datum waarop u verwachten dat alle noodzakelijke voor het afstuderen eisen te voldoen (je moet je studie te hebben afgerond medio augustus). De verklaring van je school moet ook de naam van je diploma in de originele taal. Kennis van het Engels Om te kunnen deelnemen aan het kleinschalige onderwijs, een goede beheersing van het Engels is essentieel. Je moet om te schrijven, zoeken naar informatie en neem deel aan discussies in de klas in het Engels. U kunt uw kennis van het Engels aan te tonen op de volgende manieren: De test score rapport moet niet langer worden ingenomen dan 2 jaar vóór de aanvraag.

Taaltest minimum Score Minimum Sub-scores
TOEFL (TOEFL onze ID-code 5971) 80 (internet-based) 20
IELTS 6.5 6.0
CEF (Common European Framework) C1-niveau -
Cambridge EFL (Engels als vreemde taal) Examens CAE niveau B; CPE niveau C -
Vrijstelling van taalvaardigheid eisJe zou kunnen worden vrijgesteld van deze taal-skill eis indien:

 • Je bent een native speaker van het Engels (dat wil zeggen, een onderdaan van een van de volgende landen: Australië, Canada, Ierland, Nieuw-Zeeland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten van Amerika en Zuid-Afrika) en u hebt een diploma van het secundair onderwijs in hebben verkregen engels gedurende ten minste 2,5 jaar in een van de bovengenoemde landen en / of;
<li>Je houdt een International Baccalaureate Diploma, Engels A (HL of SL), Engels B (HL);</li>
<li>U bezit zijn van een Europees Baccalaureaat en nam het Engels als L1, L2 (7.0 of hoger) of L3 (7.0 of hoger);</li>
<li>Engels was een deel van je eindexamen van de volgende diploma's en u ten minste 70% van de maximale score hebben behaald: Nederlands vwo, Belgisch ASO (in de Vlaamse en Duitstalige deel van Belgi&euml;), de Duitse Abitur, Noors Vitnemal, Zweeds Slutbetyg , Fins Ylioppilastuskintotodistus, IJslands Studentprof, Deens Studentereksamen, Swiss Maturit&auml;t (in het Duitstalige deel van Zwitserland), de Oostenrijkse Maturazeugnis, Franse Option Internationale du Baccalaur&eacute;at (Anglo-Amerikaanse sectie);</li> 
<li>De GCSE O-level Engels eerste taal wordt alleen geaccepteerd voor studenten die van toepassing zijn op grond van GCSE O-levels + GCE A-niveau;</li>
<li>Je hebt een diploma van het hoger onderwijs in het Engels (het hele programma die duurde minstens 2,5 jaar) en zal een bewijs of een verklaring van de universiteit die je diploma volledig in het Engels werd onderwezen verkregen.</li> 

Wiskunde vaardigheden

Omdat de cursus omvat statistieken, die een voldoende begrip van de wiskunde vereist, is het sterk aangeraden dat u de wiskunde (pre-academisch niveau) op de middelbare school (dat wil zeggen, de middelbare school) hebben gehad. Een achtergrond in de wiskunde zou helpen te leren om na te denken op een logische en gestructureerde manier en bereidt je voor de test. Als op dit punt u denkt dat uw kennis van wiskunde onvoldoende is, kan je beginnen met oefenen door uzelf om uw kennis van wiskunde te verbeteren ter voorbereiding van de bacheloropleiding. Het is echter geen dwingende vereiste.Afgezien van uw kwaliteiten, de toelatingscommissie ook rekening houden met je motivatie om een ​​bepaald programma aan te sluiten. In termen van motivatie, zal de selectie op basis van hoe goed de volgende punten worden ontwikkeld in uw brief:

 • Waarom heb je gekozen om deze bijzondere discipline studeren?
<li>Waarom heb je ervoor kiest om deze discipline te studeren aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, in tegenstelling tot andere universiteiten?</li>
<li>Waarom werkt Probleemgestuurd Onderwijs beroep op u?</li>
<li>Demonstreer internationale ori&euml;ntatie en ervaringen door middel van uw CV / levensverhaal / interesses en leg uit waarom je kiezen voor een studie in het Engels en in een internationale omgeving.</li>De motivatiebrief moet A4 pagina maximum 1 zijn. U wordt verwacht om uw brief in het Engels te schrijven en adres bij de toelatingscommissie. Vergeet niet je volledige naam en geboortedatum vermeld op de top van je motivatiebrief.CV / Resume

Jouw Curriculum Vitae of Resume kunt u een lijst van uw studieloopbaan en werkervaring u tot nu toe verkregen. Een CV mag niet meer dan twee A4-pagina's. Als u geen professionele ervaring hebben, maak je geen zorgen, veel van uw toekomstige groep vrienden zich in dezelfde situatie. Je zou willen betrokkenheid bij NGO's en extra-curriculaire activiteiten toe te voegen.Academische prestatie

Naast de hierboven genoemde referenties, zal de toelatingscommissie ook rekening houden je academische, dwz je cijfers. Houd er rekening mee dat er geen minimale score of gemiddelde cijfer genoemd; Uw aanvraag zal worden getoetst aan de pool van de aanvragers van het opgegeven jaar.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
6,600 EUR
Information
Deadline
Apr. 1, 2019
Locations
Nederlanden - Rotterdam, Zuid-Holland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Apr. 1, 2019
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Nederlanden - Rotterdam, Zuid-Holland
Aanmeldingslimiet Apr. 1, 2019
Einddatum Vraag informatie aan