Degree in Gastronomy

University CEU - Cardenal Herrera

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Degree in Gastronomy

University CEU - Cardenal Herrera

De belangrijkste conclusies uit het onderzoek waren als volgt: - Er is een toenemende trend naar de eis beroepskwalificaties in de horeca sector. Deze professionele aanpak betekent dat de opleiding nu nodig is in een reeks van aanverwante technische gebieden.

  • Tegenwoordig moet de gastronomie worden gezien vanuit een perspectief dat verder gaat dan de praktijk van het bereiden van voedsel. Dit betekent dat er nu behoefte aan geschikte leeromgevingen die met succes kan combineren gastronomie en het bedrijfsleven, koken en return on investment.
  • De ontwikkeling van de gastronomie heeft geresulteerd in de betrokkenheid van een reeks van wetenschappelijke en technische vraagstukken die slechts een paar jaar geleden had niets te maken met het koken als een beroep. We moeten training horizon te verbreden voor toekomstige professionals, zodat we ze kunnen uitrusten met de tools en kennis die ze nodig hebben om de O & O + i in de gastronomie vergelijking te brengen als een concurrerende factor in hun praktijk.

Ons doel is om professionals die zijn gespecialiseerd in culinaire technieken en ook goed gekwalificeerd om een ​​horecagelegenheid te beheren, hetzij in dit land of in het buitenland te trainen. Dit is niet alleen een kwestie van het verstrekken van toekomstige koks met all-round training, ons doel is te verrijken en hun professionele talenten te ontwikkelen en hen in staat te ontwerpen en beheren van een gastronomie bedrijf over het hele gastvrijheid bereik. We leiden onze studenten op het hoogste niveau te bereiken, het produceren van professionals die weten hoe business plannen ontwikkelen en processen in de plaats voor het verstrekken van de juiste soort service voor hun doelgroep.

Kortom, de wil studenten uit te rusten met de kennis, vaardigheden en capaciteiten die hen in staat stellen om excellentie in de gastronomie in combinatie met culinaire management. - Gastronomie. Overdragen van kennis over het voedsel product en culinaire technieken, waarbij een diepgaande blik op de aard, de oorsprong en traceerbaarheid van voedingsmiddelen en dranken en de beginselen van hun processen. Het trainen van studenten in de disciplines van de kwaliteit en veiligheid van grondstoffen, voedsel bereiding en de opslag, culinaire technieken en processen en gezond eten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
12,100
Information
Deadline
Locations
Dates