BSc in Electrical Engineering

University of Dubai

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc in Electrical Engineering

University of Dubai

Het programma weeft 8 academische semesters met een zomer blokken of Graduate Trainee (GT) / Leer Verdien en Vooruitgang (LEAP) Programma gedurende een periode van vier jaar aan de toekomstige ingenieur zorgen voor een rijke leeromgeving en onmiddellijke mogelijkheden voor professionele werkgelegenheid.

Geslaagde kandidaten voor een bachelordiploma moet een programma cumulatieve Grade Point Average van ten minste 2,25 te hebben. Onder bepaalde omstandigheden, een student kiest of kan worden verplicht om meer dan het minimum aantal studiepunten te voltooien.

Het Programma Layout

Het programma omvat volgende categorie eisen:

In het tweede jaar studenten ook de basiscursussen in Electrical Engineering, die de grondslag van de mededeling ingenieursopleiding vormt. In andere cursussen, studenten leren over elektrotechniek principes zoals circuits en digitale systemen.

Junior en Senior Year

In het derde en vierde jaar, studenten richten zich op de onderwerpen die de kern van de techniek te vormen en de invoering van één tot Communication Engineering.

In het derde jaar nemen studenten cursussen in Electronics, Signals & Systems, en microprocessors, Electromagnetic Theory and Communications. Terwijl CE studenten cursussen in Waarschijnlijkheid, de EE studenten cursussen in Power Electronics. In het vierde jaar, CE studenten verbeteren hun dekking van de communicatie met cursussen in Digital Communications and Communication Networks, terwijl EE studenten hun dekking van Electronics verbeteren met cursussen in Digital Signal Processing, hernieuwbare energiebronnen en Inleiding tot MEMS.

Iedere student moet een Graduation project te voltooien om praktische engineering design ervaring op te doen. Een reeks van technische keuzevakken cursussen zullen beschikbaar zijn voor studenten te voorzien van de mogelijkheid om hun kennis te verbreden in aanverwante gebieden van engineering, of om zich te concentreren op een dieper inzicht in een gebied van belang zijn.

Summer Blokken voor Graduate Trainee (GT) / Leer Verdien en Vooruitgang (LEAP) Program

Een student ingeschreven in de BS in Electrical Engineering programma zal naar verwachting een blok Graduate Trainee (GT) te voltooien / Leer Verdien en Vooruitgang (LEAP) Program als onderdeel van hun afstuderen eisen.

Toelatingseisen

Kandidaten van toepassing zijn op de University of Dubai worden beschouwd voor toelating op basis van hun kwalificaties, ongeacht ras, kleur, geslacht, religie, handicap, leeftijd of nationale afkomst. Cursussen aan de Universiteit van Dubai worden onderwezen in het Engels en een goede beheersing van de taal, zowel schriftelijk als mondeling, is noodzakelijk voor succes op UD. Een basiskennis van wiskunde is ook vereist.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Price
Prijs
5,800 AED
Collegegeld per jaar: Lokale Studenten 5800 AED; International Students - USD
Locations
Verenigde Arabische Emiraten - Dubai, Dubai
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates