BA in Visual Communication

The Open Window Institute for Arts and Digital Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA in Visual Communication

The Open Window Institute for Arts and Digital Sciences

Visuele Communicatie

FOCUS

student Showcase

Belangrijke onderwerpen

communication design

Tweede jaar Communication Design Keuzemodules

vector Technieken

De focus van deze cursus ligt op het verkennen van verschillende stijlen van vector afbeelding generatie technieken specifiek gericht iconografische ontwerp en zal vector lijntekeningen, isometrische ontwerp en platte 2D-ontwerp-toepassingen. Leerlingen zullen een goed begrip van de vorm, gevarieerde stijl en geavanceerde technieken van het beeld generatie in Adobe Illustrator te krijgen.

Typografie

Daarnaast zullen de leerlingen een goed begrip van de verschillende technieken van raffinage typografie krijgen.

Motion Design for Designers

Deze cursus is gericht op de invoering van leerlingen om de workflow van Adobe After Effects.

DPS Tools for Web

De DPS Tools for Web cursus introduceert studenten aan de praktische ontwikkeling van websites met behulp van de Adobe Muse software. De focus ligt op het ontwikkelen van web content voor desktop schermen die is functioneel en interactief zonder te vertrouwen op de traditionele codering methoden. Het doel is om de leerling te leren hoe ze het ontwerpen van lay-outs en interactie benaderen voor websites, met een sterke focus op de huidige trends in web design.

Redactionele Layout (Alleen niet-COMM majors)

Studenten zullen worden geleerd om een ​​goed begrip van de pagina-indeling en de relatie tussen beeld en tekst, samen met pagina activering voor diverse formaat maten en schalen te ontwikkelen.

Derde jaar Communication Design Keuzemodules

Studenten worden getoond hoe digitale publicatie heeft tot doel de traditionele printmedia emuleren op de moderne digitale media zoals tablets en telefoons. In plaats van een traditionele gedrukte pagina bestaande uit tekst en afbeeldingen, digitale publicatie biedt de kijker met een groter gevoel van interactiviteit in de vorm van animaties, video en geluid.

Advanced Printing Practice

Studenten zijn uitgerust met de nodige instrumenten om te kunnen documenten op papier te maken. Het afdrukproces wordt uitgediept ten opzichte van de verschillende vormen van commerciële printing. De evolutie van de print en haar verschillende incarnaties door de eeuwen heen zal ook worden besproken.

Advertising Practice

De cursus richt zich op de theorie rond het proces van reclame, specifiek gericht op conceptualiseren verse reclame-ideeën, bouwen en verfijnen van een reclamecampagne, en hoe de continuïteit in de verschillende vormen van reclame te houden. De cursus legt een sterke nadruk op reclame-formaten, evenals het proces en de verschillende beperkingen voor het gebruik van een verscheidenheid van de huidige reclame centra zoals Instagram, Facebook en andere social networking media.

infographics

Door te leren en toepassen van verschillende vaardigheden, zoals iconografie, typografie, lay-out en de samenstelling, worden de leerlingen naar verwachting een infographics ontwerp te voltooien.

Leerlingen zullen een goed begrip van hoe om te verzamelen gegevens en onderzoek ten behoeve van visuele communicatie en leren hoe om complexe gegevens te vereenvoudigen en in de vorm van eenvoudige en effectieve visuele communicatie te krijgen.

illustratie

Tweede jaar Illustratie Keuzemodules

Printmaking 201

Vereisten: Illustratie 101 (verplicht indien ingeschreven voor Illustratie 201)

Traditionele prentkunst introduceert leerlingen om fundamentele druktechnieken zoals monotype printen, etsen en linosnede afdrukken. Fundamentele prentkunst vaardigheden die deel uitmaken van het drukproces vormen, worden onderzocht, waardoor leerlingen presenteren met een algemeen begrip van de fundamentele grafische technieken.

Digitale Illustratie Techniques 201

Vereisten: Illustratie 101 (verplicht indien ingeschreven voor Illustratie 201)

Digitale Illustratie Techniques 'introduceert de leerling om een ​​verscheidenheid van digitale processen in de afbeelding door de verkenning van verschillende digitale illustratie methoden die de ontwikkeling van de beelden op de hoogte met digitale software zoals Adobe Photoshop en Illustrator. De diverse toepassing van digitale software en de integratie van Photoshop en Illustrator uitkomsten wordt onderzocht.

Experimentele Illustratie 201

Vereisten: Illustratie 101

Experimentele Illustratie introduceert leerlingen om verkennende processen in de afbeelding te onderzoeken en legt de nadruk op de uitvoering van traditionele materialen en alternatieve processen in een digitale context. Dit keuzevak stimuleert leerlingen om onconventionele vormen van beeld generatie, die in de laatste fase van het project, wordt uiteindelijk ingevoerd om een ​​digitale context waarin het wordt verfijnd tot een voltooide afbeelding te onderzoeken.

Vereisten: Illustratie 101

De leerling wordt vertrouwd met de behandeling van type als geïllustreerd element, dat dan in de context van een geïllustreerde afbeelding wordt tot een uiteindelijke samenstelling.

comics 201-202

Vereisten: Illustratie 101

De Comics introduceert electieve studenten om de formele structuur van de strips en onderzoekt de toepassing van de fundamentele elementen en conventies van strips als een instrument voor zelfexpressie en de communicatie van ideeën. Comic pagina-indelingen, de relatie tussen tekst en beeld, de visuele stijl van de comic art, het schrijven en de productie van zelf-gepubliceerde strips als een vorm van expressie wordt onderzocht.

Derde jaar Illustratie Keuzemodules

Hedendaagse Illustratie 301

Vereisten: Illustratie 101 (verplicht indien ingeschreven voor Illustratie 301)

Dit keuzevak verkent eigentijdse illustratie methoden. Dit houdt ook de samenvoeging van typografie in een afbeelding op basis van context.

Geïllustreerde Type 301

Vereisten: Illustratie 101 (verplicht indien ingeschreven voor Illustratie 301)

Dit keuzevak onderzoekt verschillende methoden die betrokken zijn bij het genereren van geïllustreerde type. Het introduceert de planning en conceptuele denken dat betrokken is bij dit proces. De relatie tussen de leesbaarheid van het type en de expressie onderzocht. Na het voltooien van dit keuzevak de student niet alleen een beter begrip van de betrokken zijn bij het genereren van geïllustreerde typografie, maar ook op haar algemene aanvraagprocedure.

Artists 'Boek 301

Vereisten: Illustratie 100

De kunstenaars 'boek electieve introduceert studenten aan de ontwikkeling van kunstenaarsboeken en verkent het boek formaat als een medium voor artistieke expressie. Studenten leren de conventionele boekformaat uitdagen en worden blootgesteld aan verschillende manieren om gebruik te maken van het boek formaat als een medium te maken om een ​​idee / concept in een niet-tekstuele wijze over te brengen door de introductie van geïllustreerde inhoud.

Sequential Art 301-302

Voorwaarden: Comics 201/202 of Illustratie 100

Sequential art 301 begeleidt de leerlingen door middel van kritische en analytische benaderingen van comics, graphic novels en sequentiële kunst.

FOTOGRAFIE

Tweede jaar fotografie Keuzemodules

postproductie 201

De module heeft betrekking op de essentiële gereedschappen en workflow het meest gebruikt in zowel fotografie en design praktijken, zoals de Adobe Photoshop toolbox, optiebalk en toepassingen panel; met behulp van Adobe Bridge; met behulp van slimme objecten en filters; begrijpen bestandstypen en bestanden voorbereiding voor uitvoer naar afdruk

postproductie 202

Dit keuzevak breidt kennis van de post-productie van de student door de invoering van intermediaire beeldcorrectie technieken die van toepassing zijn op de workflow van commerciële fotografie genres. Daarnaast wordt de student kennis met verschillende technieken gericht op niet-destructieve corrigerende editing, maar ook als intermediair groot volume bewerken, retoucheren praktijk en creatieve technieken correctief toegepast.

Verlichting van de Studio 201

Dit keuzevak instrueert de cursist hoe om een ​​verscheidenheid aan basisverlichting technieken toe te passen kwestie te onderwerpen met behulp van 1-, 2- en 3-punts verlichting set-ups.Such basisverlichting technieken gedemonstreerd in de fotostudio kan worden toegepast op portret- en productfotografie. cursisten zullen ook worden ingevoerd om de terminologie en workflow van relevante studio-apparatuur, studio etiquette, veiligheid studio en de fundamentele studio onderhoud.

Verlichting van de Studio 202

De nadruk wordt ook gelegd op de stilistische conventies van effecten verlichting in portretkunst om sfeer te brengen.

Figure Drawing Geavanceerde

Dit keuzevak verkent de techniek van het cijfer verder te tekenen. Cursisten worden aangemoedigd om deel te nemen met de anatomie, tijdens het gebruik van emotionele en expressieve tekening technieken om de voorstelling van de figuur te verbeteren.

Alternatieve tekentechnieken

Het keuzevak beoogt het vermogen van de leerling op het gebied van tekenen verkennen door middel van het toepassen van verschillende mark-making technieken te verbeteren. Cursisten zullen de effecten van het gebruik van onconventionele tekenen media, en hoe experimentele mark-making technieken toe te passen met een samenstelling in het achterhoofd te verkennen.

Derde jaar fotografie Keuzemodules

postproductie 301

postproductie 302

In dit keuzevak zullen de leerlingen worden geïnstrueerd om een ​​verscheidenheid van compositing technieken toe te passen om een ​​reeks van fotografische beelden met het oog op de knie manipulatieve redactionele vaardigheden voor in de afbeelding retoucheren industrie. Cursisten moeten een goed begrip van compositing terminologie en principes te demonstreren, en in staat zijn om dit inzicht in een omgeving simuleren eisen van de industrie en de taken betrekking hebben. Naast deze manipulatietechnieken, zal deelnemers ook worden getest op hun vermogen om bepaalde corrigerende bewerkingstechnieken voeren in dezelfde geest simuleren industrie eisen en taken, zoals criteria voor de techniek en tijdsbeperkingen het gewenste effect te bereiken.

De Promotional Video 301

Dit keuzevak verbreedt de leerling marketing perspectief van de leerling aan te moedigen om zich te positioneren binnen de industrie.

Verlichting van de Studio 301

Dit keuzevak verbreedt de leerling verlichting vaardigheden in de fotostudio door de nadruk te leggen op de speciale effecten verlichting en technieken. Dergelijke speciale effecten verlichting omvatten de productie set verlichting, projectie verlichting en geavanceerde portret verlichtingstechnieken.

Algemeen Keuzemodules overal van toepassing Visual Communication Design Studenten

Algemeen Tweede jaar Keuzemodules

Het bouwen van uw merk

Leerlingen maken kennis met het concept dat ze zijn een creatief merk. Het duurt meer dan alleen een stuk papier waarin staat dat u een graad of een diploma om succesvol te zijn. Je moet alles wat je weet en nog steeds leren om een ​​eigen merk te bouwen te nemen, zodat u de markt zelf en onderscheiden zich als een leider in uw vakgebied. De studenten worden begeleid op de reis van het creëren en bouwen van hun persoonlijke merk - uit de instelling van wat het is dat hen onderscheidt, om de verschillende wegen en kanalen die vandaag beschikbaar zijn die ze kunnen gebruiken om zichzelf de markt en hun merkidentiteit te bouwen.

Uw CV en Portfolio

Dit zijn allemaal besproken en in detail geanalyseerd, de presentatie van verschillende voorbeelden en lay-outs. Studenten produceren hun eigen cv en portfolio en het einde van de module met een afgeronde CV die ze kunnen gebruiken en te onderhouden.

Het zetten van uw merk aan het werk

Je zou weten hoe u uw eigen merk op te bouwen - maar hoe doe je dat eigenlijk markt zelf in een zeer concurrerende markt? Deze module is bedoeld om studenten te helpen verwerven van de nodige vaardigheden om uit te gaan en op zoek naar werk, of het nu freelance of full-time dienstverband. Studenten maken kennis met verschillende kansen op werk; waar je moet zoeken voor de financiering van het project; mogelijke juridische problemen, alsmede de werkplek etiquette - het uitrusten van studenten om zich succesvol in de markt.

Algemeen Derde jaar Keuzemodules

Concept Development 302

Vereisten: Geen

Studenten uit te breiden op het creatieve denken dat werd ontwikkeld en zich richten op de toepassing van creatieve ideeën in het produceren van oplossingen voor de uitdagingen en problemen. Studenten worden aangemoedigd om te ondervragen, te wijzigen en het verbeteren van hun creatieve organisatorische gewoonten en het ontwikkelen van hun onafhankelijk onderzoek en zelf-gerichte vaardigheden om bij het produceren van creatieve producten ideeën te evalueren voor de uitvoering.

Research Skills 301

Vereisten: Beeldcultuur 200

Research Skills richt beoogt vaardigheden van leerlingen ontwikkelen om argumenten te identificeren, toetsing onderzoeksinformatie evalueren en na te denken over kwesties en conclusies, die vervolgens door middel van academisch schrijven kan worden gepresenteerd tekenen. Het onderwerp benadrukt kritisch denken en de praktische toepassing van in om een ​​argument te presenteren.

Professional Practice 304

Voorwaarden: Alle Film Arts studenten moeten dit onderwerp op niveau 3 te voltooien

Project en persoonlijk financieel beheer essentials worden beschreven en kwesties van belasting, BTW en arbeidsrecht uitgewerkt. De studenten worden begeleid door de concepten en conventies ten grondslag liggen aan zakelijke praktijken zoals overeenkomsten, contracten, project planningen en algemene boekhouding. De nadruk wordt gelegd op het ontwikkelen van een grondig begrip van de belangrijkste beroepspraktijk componenten om hen in staat te stellen de werkplek in te voeren als zelfverzekerde en geïnformeerde professionals.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op December 14, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
265,000 ZAR
Locations
Zuid-Afrika - Pretoria
Startdatum: Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum: Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Zuid-Afrika - Pretoria
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan