3-jaar Double Degree Bachelor In Het Management Met Professionele Plaatsing

Kozminski University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

3-jaar Double Degree Bachelor In Het Management Met Professionele Plaatsing

Kozminski University

Theorie en praktische ervaring succesvol Connected

In een wereld die is aan het veranderen en innoveren managers moeten vaardigheden die hen in staat stellen om snel aan te passen aan kansen en bedreigingen te bezitten.

Hiertoe theoretische kennis gecombineerd met praktische ervaring is de beste voorbereiding. De Double Degree Bachelor Program in Management met professionele plaatsing is het beste van twee werelden: de academische wereld en het bedrijfsleven de praktijk. Het biedt studenten de gelegenheid om deel te nemen aan een uniek internationaal educatief project, waardoor zij in staat om te studeren in twee landen en hun academische kennis te optimaliseren met praktische ervaring opgedaan in de Duitse en Poolse markten.

Voor de eerste drie maanden van elk semester verwerven studenten kennis en vaardigheden door middel van lezingen en workshops in een universitaire omgeving. Tijdens het tweede deel van elk semester ontwikkelen studenten praktische vaardigheden in een zakelijke instelling via hun stage. Dit programma is beschikbaar dankzij een partnership met Kozminski University en DHBW-Mannheim. De eerste drie semesters worden onderwezen op DHBW - Mannheim en de laatste drie worden gegeven aan Kozminski University.

Afgestudeerden zijn bekroond met twee graden - uitgegeven door elke partner instelling.

Wat je krijgt van je studie?

  • Academische kennis gecombineerd met praktische ervaring bij een erkende onderneming - Kennis en vaardigheden die nodig zijn voor de identificatie, diagnose en het oplossen van problemen in organisaties - Uitgebreide kennis van de internationale business management - Kennis en vaardigheden met betrekking tot de interculturele aspecten van het beheer en organisaties - De mogelijkheid om competenties te ontwikkelen in een zakelijke omgeving met de hulp van een mentor - Het vermogen van de dynamische en werken in een internationale / multiculturele team te begrijpen - Cross-culturele vaardigheden - Versnelde leerproces voor een eerdere carrière - Creatief denken en probleemoplossende vaardigheden - Uitstekende netwerken kansen - Besluitvorming vaardigheden en zelfvertrouwen - Graden van zowel Kozminski University en DHBW-Mannheim

Vergoedingen

  • Collegegeld per semester als volledig betaald: 10 500 PLN - Toegangsprijs: 750 PLN PRIJS DEADLINE: EU-burgers 15 september, niet-EU-burgers 1 augustus

Andere Double Degree Bachelor opleidingen aan Kozminski University:

  • Double Degree Bachelor Program in Management met Kedge Business School (Frankrijk) - Double Degree Bachelor in Management met de European Business School (Duitsland) Contacteer ons voor meer informatie!
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op July 11, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
12,900 PLN
Locations
Polen - Warschau, Mazovië
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Polen - Warschau, Mazovië
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
per semester