Aardrijkskunde

International Accelerator

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Aardrijkskunde

International Accelerator

geografie

GEOGRAFIE is de wetenschap omgaan met de areal differentiatie van het aardoppervlak, zoals weergegeven in het karakter, arrangement, en onderlinge relaties over de hele wereld van zulke uiteenlopende elementen zoals klimaat, bodem, vegetatie, bevolking, landgebruik, cultuur, industrie, staten, en van de eenheidsvlakken gevormd door het complex van deze individuele elementen. (zelfstandig naamwoord). Webster's Negende New Collegiate Dictionary.

Aardrijkskunde is de studie van de verdeling van verschijnselen over het oppervlak van de aarde. De studie van de geografie heeft drie belangrijke disciplinaire speerpunten: mensen, plaats en identiteit; aarde en milieu; en Geographic Information Science (GIS). Hoewel geografie omvat een groot aantal gebieden, de basisdoelstelling van de geografie is om de kenmerken van een plaats te identificeren om te bepalen hoe het functioneert (bevolking, cultuur, middelen, landforms, klimaat, etc ...), en hoe zij betrekking heeft, of in vergelijking met , andere plaatsen. Dit klinkt misschien als een eenvoudige taak, maar wees gewaarschuwd de wereld is vol van complexe patronen, processen en relaties. Zo geografen behoren tot de leiders in het gebruik van GIS, Remote Sensing, kwalitatieve en kwantitatieve methoden in onze inspanningen om te identificeren en te verklaren "ruimtelijke patronen" over de hele wereld. Gezien de veranderende aard van onze wereld, aardrijkskunde biedt een assortiment van vaardigheden en instrumenten om u te helpen uw plaats te begrijpen in onze complexe, geglobaliseerde, multiculturele samenleving en geografie biedt een kennisbank die u zal helpen om te profiteren van al onze wereld te bieden heeft . Dus, hoe weet je dat je wilt geograaf te zijn?

  1. Ben je benieuwd naar plaatsen? Als dat zo is, aardrijkskunde kanalen deze interesse in een rigoureuze studie van de make-up van de plaatsen en wat hen drijft.
  2. Vind je het leuk om kaarten te studeren? De geograaf eerste neiging is om informatie op een kaart om te zien hoe het eruit ziet ruimtelijk.
  3. Bent u geïnteresseerd in buitenlandse gebieden? Vele geografen specialiseren in een bepaald deel van de wereld, zoals Latijns-Amerika, Europa, Azië of Afrika.
  4. Vind je het leuk om buiten te werken? Veel geografen hun basisgegevens te verkrijgen van veldonderzoek in omgevingen die variëren van wilde natuur voor steden.
  5. Bent u een problem solver? Als wetenschappers, geografen zijn van nature nieuwsgierig naar hoe de wereld wordt geregeld. Ze vragen veel vragen over waarom de dingen liggen de manier waarop ze zijn en dan proberen ze om die vragen te beantwoorden. Als u ja antwoordt op een van deze vragen zelfs dan aardrijkskunde gewoon zou kunnen zijn voor u! Als u geïnteresseerd bent om meer te leren over geografie neem dan contact met ons op of kom bij ons kantoor op de campus van Auburn University zijn. We kijken uit naar het delen van onze ervaringen met u. Wie weet, kunt u ontdekken dat je een geograaf ook!

Bachelor of Arts in de Geografie

Dit lespakket in de geografie bevordert geografische geletterdheid als een onmisbaar element in een educatief programma. Het richt zich op de ruimtelijke relaties en de mening van de Aarde als het huis van de mensheid. Aardrijkskunde duiten studenten voor een loopbaan in de openbare diensten, consultancy bedrijven, provinciale of federale agentschappen, nutsbedrijven en andere beroepen, maar ook voor graduate studies in de geografie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Locations
Verenigde Staten - Boston, Massachusetts
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates