Academische bachelor in Europese taal- en cultuurstudies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Europese taal- en cultuurstudies *

3 of 4 jaar, ACADEMIC BACHELOR Degree

* alleen herfstinname (deadline voor aanmelding 1 juli!)

Student studeert Engels en nog een andere taal: Frans / Duits / Lets / Russisch / Spaans

3 jaar (met voorvereisten voor de tweede taal) of 4 jaar (zonder voorafgaande vereisten voor de tweede taal)

Opleidingsdirecteur: Elita Balčus, elita.balcus@liepu.lv

Fee per jaar: 2200 EUR

Toelatingseisen:

  • Algemeen certificaat van secundair onderwijs (een officieel transcript is vereist);
  • Het cijfer in het Engels van het GCSE.

Over het programma:

Het doel van het programma is om de studenten een kans te bieden om elementair academisch onderwijs te verwerven en de bachelorgraad in Engelse en Duitse taal- en cultuurstudies, of in de Engelse en Russische taal- en cultuurwetenschap, of in het Engels en het Frans en cultuurstudies, Spaanse taal- en cultuurstudies, bevordering van de verwerving van theoretische kennis, onafhankelijke onderzoeksvaardigheden en -technieken in het kader van Europese taal- en cultuurstudies, een gelegenheid bieden om zich voor te bereiden op onafhankelijke professionele activiteiten op het gebied van de Europese taal - Engels en Duits of Russisch, of Frans - vaardigheid (tot C1 niveau), en competentie in cultuur.

Hoofdvakken zijn:

Verplichte vakken - algemeen onderwijs Geesteswetenschappen: Inleiding in Cultuurstudies, Wereldliteratuur en Cultuur, Filosofie, Letse taal voor buitenlandse studenten en Engelse taal- en cultuurstudies, praktische fonetiek, praktische grammatica, Lexico-stilistiek, schriftelijke en mondelinge communicatie, cultuurwetenschappen , Engelse literatuur van de 20ste eeuw in originele taal, vertaalmethoden en -praktijk.

Optionele studiecursussen - Frans of Duits, of Russisch, of Spaans, of Lets taal- en cultuurstudies: praktische fonetiek, praktische grammatica, Lexico-stylistiek, schriftelijke en mondelinge communicatie, cultuurstudies, 20e-eeuws Frans of Russisch, of Spaans of Lets Literatuur in oorspronkelijke taal, vertaalmethoden en praktijk.

Beoordeling

Ten behoeve van de beoordeling van het academische succes van de studenten, zal het 10-puntensysteem, goedgekeurd door het Ministerie van Wetenschap en Onderwijs, worden toegepast. Aan het einde van de studieverwerving moeten de studenten tests en examens afleggen. Voor tests wordt een cumulatief beoordelingssysteem toegepast om de studenten gedurende het hele semester te motiveren voor werk. Beschrijving van de beoordeling van de cursusverwerving is opgenomen in elk specifiek studieprogramma. Aan het begin van elke opleiding maken de studenten kennis met het beoordelingssysteem en de eisen met betrekking tot de verwerving van de studiecursussen.

Taal van het programma

Programma wordt uitgevoerd in het Engels en Frans / Duits / Russisch / Spaans

Taalvaardigheid

Minimum IELTS (6).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Choose to study in Liepaja University - it is the key to your development!

Choose to study in Liepaja University - it is the key to your development! Lees Minder