Accounting belangrijke

Barney School of Business

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Accounting belangrijke

Barney School of Business

Accounting is een professionele grote ontworpen om studenten voor entry-level posities voor te bereiden in de openbare boekhouding, management accounting en financieel management. De belangrijkste biedt studenten de gelegenheid om de basiskennis van de theorie en praktijk, met inbegrip van de gebieden van verslaggevingsstandaarden, auditing, de federale inkomstenbelasting, cost accounting, budgettering, technologie en management consulting te verwerven.

Cursussen in de grote introduceren studenten om de theorie van de boekhouding en de samenhang met andere gebieden van het bedrijfsleven, waaronder financiële analyse, operations management en informatietechnologie. Het programma biedt een stevige achtergrond voor zowel de initiële de werkgelegenheid in het accountantsberoep en voor professionele examens met inbegrip van de Certified Public Accountant en Certified Accountant.

Vijfjarenprogramma

Studenten die graag een vijfde jaar van de studie uit te voeren naar de beroepskwalificaties door de American Institute of Certified Public Accountants en de Connecticut State Board of Accountancy vereist van toepassing kunnen zijn voor toelating tot de Master of Science in Accounting en belastingen te voldoen. Aanvragen worden gemaakt in het laatste jaar aan de directeur van de Master of Science in Accounting en belastingen programma.

Studenten met een interesse in een loopbaan in management accounting en financieel management worden aangemoedigd om een ​​klein programma in economie / finance of verzekering / financiën te nemen. Dit kan worden ondergebracht binnen de standaard undergraduate curriculum met een goede planning.

Society of Accounting Studenten (SAS)

De SAS staat open voor alle studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een carrière op het gebied van accounting. Activiteiten van de Vereniging zal zijn inclusief wekelijkse bijeenkomsten met vertegenwoordigers van verschillende bedrijven, seizoensgebonden feesten, en programma's in combinatie met andere business clubs.

Sophomore jaar

  • Financial Reporting Theorie I
  • Financial Reporting Theory II

Junior jaar

  • Financial Reporting Theorie III
  • Cost Management

Junior of Senior jaar

  • Stage in Accounting

Laatste jaar

  • Federale inkomstenbelasting Concepts
  • Auditing Concepts en problemen
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 - 5 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Hartford, Connecticut
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates