Accounting Sciences

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Boekhouding - Bachelor

Het is het gebied dat de zorg van de rekeningen van een onderneming neemt door de registratie en controle van de opbrengsten, kosten en winst. De professionele plannen, coördineert en controleert de onderhandelingstafel administratie (inkoop, verkoop, investeringen en toepassingen), zodat u een nauwkeurig beeld van het vermogen van de onderneming. Interpreteren economische gebeurtenissen en verstrekt informatie aan de leiders van de onderneming om beslissingen te nemen over de richting van het bedrijf, te begeleiden naar de punten van aandacht, omdat het volume van de bovengemiddelde kosten. Record feiten en administratieve handelingen en is verantwoordelijk voor de betaling van belastingen. Het kan ook helpen trekken beleggingsstrategieën. De audit en boekhouding vaardigheden zijn enkele van de unieke activiteiten van dit bedrijf. Om te werken als een accountant, is registratie vereist op het Accounting Raad Regionale en, sinds 2010, het verplicht om voldoende te nemen voor het verkrijgen van professionele record werd.

Profiel

Organisatie, discipline, planning, berekening en statistische omgeving, goede kennis van finance en accounting, ondernemerschap, creativiteit, flexibiliteit, leiderschap vaardigheden en gevoel voor teamwork.

Wat maakt een professionele Accounting

  • Audit - toezien op de rekeningen van een bedrijf, het verstrekken van de records in de boeken en data sheets.
  • Milieuboekhouding - Controles en planning kosten in verband met het milieu om de milieuprestaties van het bedrijf te beoordelen.
  • Management accounting - Records en analyseert de financiële en eigen operaties, na alle transacties van de organisatie.
  • Controle en expertise - Coördineert de fiscale en financiële verrichtingen van de publieke en private bedrijven.
  • Onderwijs - Minister klassen in de technische opleidingen en kan opleiding aan werknemers van bedrijven op het gebied van jaarrekeningen geven. Om het beroep van leraar in het hoger onderwijs uit te oefenen is het nodig om af te studeren.

Waarom studeren boekhouding in UNIFAI?

De Accounting Cursus UNIFAI blinkt uit in traditie en is een van de meest traditionele in de portefeuille van de instelling, met meer dan vier decennia. Stelt de student om de uitdagingen als gevolg van de snelle veranderingen in de samenleving, de arbeidsmarkt en de voorwaarden van de beroepspraktijk door middel van een sterke technische achtergrond, op basis van ethische en humanistische waarden onder ogen. Biedt alle elementen voor de uitgang krijgen de Managerial Accountant profiel, in staat om strategische, financiële en fiscale planning uit te voeren, als een integrator van het informatiesysteem van de organisaties.

Over de cursus

Minimale duur: 8 semesters (vier jaar)

Maandelijkse betaling: R $ 791,00 * huidige waarde voor het jaar 2016.

Verschuivingen: Night

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

O Centro Universitário Assunção está comprometido com a educação, inspirada nos valores evangélicos e nos princípios de liberdade de expressão. Prepara os futuros profissionais para o exercício da cid ... Lees meer

O Centro Universitário Assunção está comprometido com a educação, inspirada nos valores evangélicos e nos princípios de liberdade de expressão. Prepara os futuros profissionais para o exercício da cidadania e os qualifica para o mercado de trabalho. Lees Minder