Accounting Sciences

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De cursus

De cursus in de boekhouding van Ibmec is voorzien van een set van disciplines en activiteiten om professionals op te treden als een financiële leidinggevende functies binnen organisaties voor te bereiden. Een accountant die duidelijk begrijpt de markt en is in staat om te adviseren acties om de resultaten van het bedrijf te verbeteren en aan te geven verdere zakelijke mogelijkheden.

Training is volledig ontwikkeld op basis van de nieuwe boekhoudkundige norm ten gunste van de bouw van gedegen kennis van de internationale normen (IFRS), financieel beheer en management control. Disciplines van economie, financiën en beheer vormen een stevige theoretische basis die integreert met de praktijk in software en stelt de student aan het management op het gebied van corporate finance, tax planning, business management en informatiesysteem. De voorbereiding van de leerlingen kan worden aangetoond door de resultaten met 100% van de studenten die de toereikendheid Exam Federal Accounting Raad krijgt goedkeuring uitgevoerd.

Ibmec gelooft in excellence gewijd aan het verstrekken van praktische set van extra activiteiten die verder de ontwikkeling van marketing vaardigheden en een geest van samenwerking en integratie. Ondernemerschap en Internationalisering Centre - CIS, kunnen studenten werken in junior bedrijven uit de eerste helft en geniet van de internationale dekking door middel van overeenkomsten in meer dan 54 instellingen wereldwijd.

arbeidsmarkt

Financieel analist beoordeelt de prestaties en het potentieel van het bedrijf met banken, brokers en financiële instellingen in het algemeen.

ADVISEUR opereert in een bedrijfscombinatie processen en corporate financieel beheer.

Belastingadviseur levert oplossingen in fiscale planning en management voor publieke en private bedrijven.

COMMISSARIS INTERNE begeleidt en valideert de interne controle van het bedrijf, zorgt voor een goede risicobeheersing ondernemen.

EXTERNE ACCOUNTANT beoordeelt of de jaarrekening is opgesteld in overeenstemming met de boekhoudkundige regels en normen van de markt regulator lichaam.

CONTROLLER, rekenplichtige en DIRECTEUR FINANCIËLE De drie posities worden overgenomen door de Chief Financial Officer (CFO) die de chief financial officer van het bedrijf. Afzonderlijk, alle posities corresponderen met senior executives.

Laatst bijgewerkt op okt 2016

Over de school

With over 45 years of experience, Ibmec is one of Brazil’s top business schools. Our undergraduate courses have earned the highest marks by the Brazilian Ministry of Education. Our mission is to devel ... Lees meer

With over 45 years of experience, Ibmec is one of Brazil’s top business schools. Our undergraduate courses have earned the highest marks by the Brazilian Ministry of Education. Our mission is to develop students as protagonists in a world without frontiers. Lees Minder
Rio de Janeiro , Rio de Janeiro + 1 Meer Minder