Accounting Sciences

Universidade do Vale do Sapucaí (UNIVÁS)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Accounting Sciences

Universidade do Vale do Sapucaí (UNIVÁS)

Waarom Accounting bij UNIVAS?

De cursus in Accounting Sciences UNIVAS vormen de Bachelor of Accounting sinds 2002, hooggekwalificeerde en door de markt gevraagd. Hij werd in de hoofdrol Studentengids beste universiteiten in 2014, 2013 en 2012. Het heeft een team van docenten, meesters en artsen, professionals met uitgebreide ervaring in verschillende gebieden van de boekhouding, belastingen, onderwijs en marketing.

In het bewijs van CFK toereikendheid examen - Federale Accounting Raad, de gemiddelde goedkeuring van UNIVAS studenten dan 80% in de afgelopen twee jaar, terwijl het nationale gemiddelde is ongeveer 42%. Dit resultaat bevestigt de kwaliteit van de natuurlijk!

Accounting wordt aangehaald als de taal van het bedrijfsleven. Leer Accounting in UNIVAS en meester van deze taal, want het is door het dat bedrijven, klanten, leveranciers, banken, investeerders en de staat dialoog, uitwisseling van informatie en vooral te nemen belangrijke beslissingen en die nodig zijn voor de ontwikkeling van nationale en internationale economie.

Daarnaast voert onderzoek in Accounting en Management, met seminars, lezingen, boekproductie door docenten en studenten om de student te gaan met de internationale standaarden voor jaarrekeningen kracht in de wereld, naast het geven van aandacht voor de boekhouding agribusiness bereiden .

professionele prestaties

Employability in verschillende gebieden van de organisaties, het is door de boekhouding voor bedrijven, klanten, leveranciers, banken, investeerders en de staat dialoog, uitwisseling van informatie en, bovenal, belangrijke beslissingen en die nodig zijn voor de ontwikkeling van nationale en internationale economie.

De mogelijkheid om te beoordelen, te organiseren en direct de set over de boekhoudkundige activiteiten van de diverse instanties, zowel bedrijven en openbare instellingen, waaronder het omgaan met Public Budget en Beheerscontrole door het Rekenhof (TCU). Flexibiliteit in hun opleiding en futuristische visie op het gebied van kennis te vergroten van de specifieke horizonten in management, boekhouding, economie, communicatie, recht, onder anderen.

De teller kan werken in meer dan 23 verschillende gebieden in het bedrijfsleven: als accountant die verantwoordelijk is voor de boekhouding, de interne en externe accountants, als een onafhankelijke, actuaris, het publiek en anderen, het onderwijs, scheidsrechter, accountant, deskundige kosten, agribusiness, bankwezen, business analyst , adviseur, consultant, onderzoeker en andere activiteiten.

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Brazil)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
8 semesters
Deeltijd
Price
Prijs
792
Nachtelijk
Locations
Brazilië - Pouso Alegre, Minas Gerais
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates