Actuariƫle Wetenschappen

International Accelerator

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Actuariële Wetenschappen

International Accelerator

Actuariële wiskunde

De actuariële wiskunde programma biedt een goed uitgebalanceerd curriculum in de toegepaste wiskunde met geavanceerde voorbereiding op het beroep van actuaris. Het beschikt over een toegewijde groep van de faculteit met ervaring in het voorbijgaan actuariële examens die door de beroepsverenigingen en erkend door de verzekeringssector. Auburn University is geaccrediteerd door de Vereniging van actuarissen aan cursussen om de validatie van Onderwijs Experience (VEE) eisen in de Toegepaste statistische methoden, Corporate Finance en Economie voldoen aan te bieden.

Wat is een Actuaris?

Actuarissen brengen een complexe toekomst in beeld door het toepassen uniek inzicht om risico's en kansen. Bekend om hun alomvattende aanpak, actuarissen te schakelen slimme, meer vertrouwen beslissingen te nemen.

Waar wil actuarissen risico's te beheersen?

Op dit moment is het merendeel van de actuarissen werken in een carrière die worden geassocieerd met de verzekeringssector, maar een groeiend aantal werken op andere terreinen. Ze zijn nauw betrokken bij de verzekering, want dat is de maatschappij de meest krachtige oplossing voor het beheren van risico's. Wij verlagen onze risico van financieel verlies door de overdracht aan een verzekeringsmaatschappij die het risico voor een prijs (dat is de verzekeringspremie) accepteert. Actuarissen spelen een belangrijke rol bij het ontwerpen van verzekeringen, het bepalen van de premie, het toezicht op de winstgevendheid van verzekeraars, en het aanbevelen van corrigerende maatregelen indien nodig.

Actuarissen werken in verzekeringsmaatschappijen er ook voor zorgen dat verzekeringsmaatschappijen opzij genoeg geld hebt ingesteld om vorderingen te betalen en geven advies over de wijze waarop de activa van de verzekeringsmaatschappijen 'te investeren. Actuarissen werken in alle sectoren van de economie, hoewel ze zwaarder zijn vertegenwoordigd in de sector financiële dienstverlening, met inbegrip van verzekeringsmaatschappijen, commerciële banken, investeringsbanken en pensioenfondsen. Zij zijn in dienst van ondernemingen, als voor de staat en de federale overheid. Velen werken voor adviesbureaus. Sommige zijn zelfstandigen, genieten van financieel te belonen carrière die ook komen met de grote flexibiliteit van het zijn eigen baas.

In aanvulling op de markt voor financiële diensten, worden actuarissen steeds vaker werkzaam zijn in de bredere energie, transport, industrie en gezondheidszorg industrie, het helpen identificeren, meten en beheren van risico's en kansen binnen complexe, risicovolle ondernemingen.

Werkgevers van Actuarissen

Verzekeringsmaatschappijen

 • adviesbureaus
 • Overheid verzekering afdelingen
 • Banken en beleggingsondernemingen
 • grote bedrijven
 • Openbare accountantskantoren
 • Hogescholen en universiteiten

benodigde vaardigheden

 • wiskunde
 • Analytische en probleemoplossende vaardigheden
 • De belangstelling voor de financiële en zakelijke toepassingen
 • Computer vaardigheid
 • Solid communicatieve vaardigheden

actuariële Examens

Actuarissen in de VS en Canada te bereiken professionele status door het passeren van een reeks door de Casualty Actuarieel Genootschap (CAS) of de Vereniging van actuarissen (SOA) voorgeschreven onderzoeken. Veel potentiële actuarissen beginnen het afleggen van examens, terwijl op de universiteit en Auburn University biedt cursussen met syllabi die nauw overeenkomen met die voor de examens P / 1, FM / 2, en MLC / 3, alsmede twee seminars speciaal ontworpen om studenten examens P / 1 te nemen voor te bereiden en FM / 2. Volgens onderzoek uitgevoerd door de SOA in de afgelopen jaren, de erkenning van actuariële geloofsbrieven was zeer hoog onder werkgevers in verzekeringen, herverzekeringen en consulting markten.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Locations
Verenigde Staten - Boston, Massachusetts
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates