Administratie

Centro Universitário Assunção (UNIFAI)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Administratie

Centro Universitário Assunção (UNIFAI)

Administratie - Bachelor

De administratie vormt de professionele opleiding vereist in vrijwel elke afdeling van een private of publieke organisatie die verantwoordelijk is voor de planning en strategieën voor het beheer van de personele, materiële, financiële en marketing. Deze professionele leidt de relaties tussen bedrijf en werknemers die deelnemen aan de werving, toelating en het ontslag van werknemers, en de relatie met de categorie van de vakbonden. Mot carrière plannen en voordelen en incentives programma. Coördineert het bedrijf de materiële middelen, het beheersen van de aankoop en opslag van grondstoffen en eindproducten. In de financiële sector, verzorgt de budgetten en de kasstroom. Ook betrokken raakt bij reclame en marketing, product sales promotion en / of diensten * "De bezetting beheerder, als een beroep, liberaal of niet, bestaat :. Uitwerking van adviezen, verslagen, plannen, projecten, arbitrages en rapporten, als het kan de toepassing van kennis die inherent zijn aan de organisatie technieken ;. onderzoek, studies, analyses, interpretatie, planning, uitvoering, coördinatie en controle van het werk in het algemeen management cursussen vereist "(artikel 3 van het Besluit 61.934 / 67, die regelt het beroep).

Administrator Profiel

Organisatie, discipline, planning, berekening domein en statistieken, ondernemerschap, creativiteit, flexibiliteit, leiderschap vaardigheden en gevoel voor teamwork, goede kennis van finance en accounting.

Waarom hebben bestuurders in UNIFAI

De UNIFAI Administration cursus kreeg zojuist vier-sterren rating in de 2015 Student Guide. Zijn curriculum richt zich op uitgebreide kennis in finance en accounting en zal nu telt met de nieuwe disciplines: Buitenlandse Handel, Environmental Sustainability, Strategisch Information Management, Handel en Business games. Daarmee de mogelijkheid voor studenten om theorie en praktijk, de ervaring te integreren in de praktijk de klas concepten. Om acties te bevorderen om de integratie op de arbeidsmarkt te helpen, ondernemerschap te stimuleren en in staat stellen contact met bedrijven in de regio, de UNIFAI biedt studenten met programma's als Junior Company (JuniorFAI) en Challenge SEBRAE, organisatie van CBT Bunkers (Working beëindigen van de cursus), evenals evenementen, administratieve conferenties en seminars. Door middel van partnerschappen, het biedt studenten met technische bezoeken aan bedrijven als Volkswagen, Natura, Honda en BM & FBovespa en deelname aan sociaal maatschappelijke projecten door UNIFAI + sociaal programma.

Over de cursus

Minimale duur: 8 semesters

Maandelijkse betaling: R $ 791,00 * huidige waarde voor het jaar 2016.

Verschuivingen: Morgen en avond

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Brazil)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Price
Prijs
791 BRL
2016.
Locations
Brazilië - São Paulo, São Paulo
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Mar. 2019
Brazilië - São Paulo, São Paulo
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan