Administratie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Administratie - Bachelor

De administratie vormt de professionele opleiding vereist in vrijwel elke afdeling van een private of publieke organisatie die verantwoordelijk is voor de planning en strategieën voor het beheer van de personele, materiële, financiële en marketing. Deze professionele leidt de relaties tussen bedrijf en werknemers die deelnemen aan de werving, toelating en het ontslag van werknemers, en de relatie met de categorie van de vakbonden. Mot carrière plannen en voordelen en incentives programma. Coördineert het bedrijf de materiële middelen, het beheersen van de aankoop en opslag van grondstoffen en eindproducten. In de financiële sector, verzorgt de budgetten en de kasstroom. Ook betrokken raakt bij reclame en marketing, product sales promotion en / of diensten * "De bezetting beheerder, als een beroep, liberaal of niet, bestaat :. Uitwerking van adviezen, verslagen, plannen, projecten, arbitrages en rapporten, als het kan de toepassing van kennis die inherent zijn aan de organisatie technieken ;. onderzoek, studies, analyses, interpretatie, planning, uitvoering, coördinatie en controle van het werk in het algemeen management cursussen vereist "(artikel 3 van het Besluit 61.934 / 67, die regelt het beroep).

Administrator Profiel

Organisatie, discipline, planning, berekening domein en statistieken, ondernemerschap, creativiteit, flexibiliteit, leiderschap vaardigheden en gevoel voor teamwork, goede kennis van finance en accounting.

Waarom hebben bestuurders in UNIFAI

De UNIFAI Administration cursus kreeg zojuist vier-sterren rating in de 2015 Student Guide. Zijn curriculum richt zich op uitgebreide kennis in finance en accounting en zal nu telt met de nieuwe disciplines: Buitenlandse Handel, Environmental Sustainability, Strategisch Information Management, Handel en Business games. Daarmee de mogelijkheid voor studenten om theorie en praktijk, de ervaring te integreren in de praktijk de klas concepten. Om acties te bevorderen om de integratie op de arbeidsmarkt te helpen, ondernemerschap te stimuleren en in staat stellen contact met bedrijven in de regio, de UNIFAI biedt studenten met programma's als Junior Company (JuniorFAI) en Challenge SEBRAE, organisatie van CBT Bunkers (Working beëindigen van de cursus), evenals evenementen, administratieve conferenties en seminars. Door middel van partnerschappen, het biedt studenten met technische bezoeken aan bedrijven als Volkswagen, Natura, Honda en BM & FBovespa en deelname aan sociaal maatschappelijke projecten door UNIFAI + sociaal programma.

Over de cursus

Minimale duur: 8 semesters

Maandelijkse betaling: R $ 791,00 * huidige waarde voor het jaar 2016.

Verschuivingen: Morgen en avond

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

O Centro Universitário Assunção está comprometido com a educação, inspirada nos valores evangélicos e nos princípios de liberdade de expressão. Prepara os futuros profissionais para o exercício da cid ... Lees meer

O Centro Universitário Assunção está comprometido com a educação, inspirada nos valores evangélicos e nos princípios de liberdade de expressão. Prepara os futuros profissionais para o exercício da cidadania e os qualifica para o mercado de trabalho. Lees Minder