Administratie

Centro Universitário Carioca (UNICARIOCA)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Administratie

Centro Universitário Carioca (UNICARIOCA)

Graduation in Management UniCarioca ontwikkelt bij studenten het beroepsprofiel die nodig is om te werken met kwesties in verband met informatiesystemen, financiën, personeelsbeleid, marketing, productie, logistiek, projecten en verantwoordelijkheid voor het milieu. De professionele manier cursus kunnen plannen, organiseren, leiden en de controle van de activiteiten van een onderneming, zowel openbare als particuliere, en bedenken van strategieën en werkmethoden op diverse organisatorische gebieden.

De beheerder is een professional met een uitgebreid speelveld, in staat om te werken in de industrie, de handel of diensten in particuliere bedrijven en de publieke sector. Het kan ook advies aan bedrijven of doe mee op het gebied van onderwijs en onderzoek.

De professioneel management gevormd door UniCarioca is in staat om op te treden in de besluitvorming in belangrijke organisatorische gebieden: productie management en marketing, financieel management, human resource management, business strategie, logistiek, informatiesystemen enz.

Hier zijn enkele van de functies die de beheerder kan uitvoeren:

  • Organiseren, plannen en begeleiden van het gebruik van financiële, fysieke, technologische en menselijke organisaties, om oplossingen te vinden voor alle soorten administratieve probleem te vinden;
  • Definieer strategieën om het concurrentievermogen van een bepaald bedrijf in uw markt te waarborgen;
  • Werk aan de identificatie en effectief beheer van bedreigingen en kansen voor de organisatie, en de ontwikkeling ervan, de diversificatie van haar activiteiten;
  • Werken aan het opbouwen van relaties met uw doelgroep, het beheersen van de communicatie technieken.

Volledige collegegeld - R $

Long River:

Morning Night 647,71 719,84

Meier:

Morning Night 647,71 719,84

Bento Ribeiro:

nacht 698,20

Jacarepagua:

Night 698,20 (maandelijks waarden, die betrekking hebben op vijf onderwerpen voor het semester 2016,1. Speciale kortingen voor externe Transfer, tweede graad en Heropening van inschrijving. Neem contact met ons om de voorwaarden te kennen.)

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Brazil)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2018
Duration
Duur
8 semesters
Deeltijd
Voltijd
Locations
Brazilië - Rio de Janeiro
Startdatum: Mar. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Mar. 2018
Brazilië - Rio de Janeiro
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan