Administratie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het verloop van Bestuur van Celso Lisboa biedt een uitgebreide training, waardoor de prestaties van de leerling op het gebied van Human Resources, Marketing, Finance of Operations in de dienstverlening of de industrie.

Het beroep is het meest populair in het land, met de nadruk op het belang van de beheerder in de nationale sociaal-economische scenario.

Professionele markt:

De Administrateur gevormd door Celso Lisboa kan op veel verschillende gebieden bedrijven:

  • Hospitality - het beheer van hotels, hotels, attractieparken, het verzorgen van de exploitatie van de inrichting van hun diensten en het onderhoud ervan.
  • Financiële - in de coördinatie van de financiële instellingen activiteiten, omgaan met activa, werkkapitaal, budgetten en cash flow-analyse.
  • Human resources - in de zorg van de betrekkingen tussen werknemers en bedrijf, de coördinatie van de selectie en toelating, carrièreplannen en salarissen en stimuleringsprogramma's, opleiding en ontwikkeling van mensen.
  • Hospital - in het beheer van ziekenhuizen, klinieken, spoedeisende hulp en zorginstellingen, alsmede in staat zijn om samen te werken aan plannen en de ziektekostenverzekering.
  • Production - op het gebied van de productie planning en controle, kwaliteitscontrole, distributie en logistiek.
  • Derde Sector - in de planning en coördinatie van de activiteiten van non-profit organisaties, beheren fondsenwerving en de toepassing ervan in milieuprojecten, onderwijs, professioneel of gemeenschap.
  • Marketing - de definitie van business performance plannen, het bestuderen van de behoeften van klanten, het ontwikkelen van producten en diensten om hen te ontmoeten.
  • Onderwijs - in onderwijsinstellingen, het verzorgen van de planning en het beheer van de middelen die nodig zijn voor educatieve activiteiten.

Duur: 8 semesters

Rooster: Morgen en Nacht

Start van de klassen: 2016/02/22

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Celso Lisboa nasceu na cidade do Rio de Janeiro no início do século 20.

Celso Lisboa nasceu na cidade do Rio de Janeiro no início do século 20. Lees Minder