Administratie

Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Administratie

Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB)

Administration BA

Presentatie en Professional Profile

De cursus heeft tot doel de student in staat om te werken in verschillende gebieden, zoals buitenlandse handel, financiën, logistiek, marketing, productie, onder anderen.

algemeen doel

Vorm hoog niveau professionals in staat om het werk in het administratief gebied, met inachtneming van ethische principes, die in staat zijn om samen te werken in de sociale omgeving, wat bijdraagt ​​aan de versterking van de instelling, zowel in het bedrijfsleven of de openbare ruimte, en een bijdrage leveren aan het bevorderen van de veranderingen die plaatsvinden zijn in de samenleving.

specifieke doelstelling

De specifieke doelstellingen van de opleiding, de belangrijkste vaardigheden die de studenten zullen worden ontwikkeld zijn: - Breng inhoud ter bevordering van innovatie en creatief vermogen; - Resolve situaties met flexibiliteit en aanpassing; - Ontwikkelen logisch, kritisch en analytisch denken; - Begrijp de administratieve geheel; - Gebruik interpersoonlijke communicatie en expressie in de juiste interpretatie van de werkelijkheid; - Ontwikkeling van de mogelijkheid om activiteiten en programma's te bestellen; - Het oplossen van situaties waarbij alternatieve beslissingen en het ontwerp risico; - Breng theorieën in verschillende organisatorische en sociale contexten.

Arbeidsmarkt

De dienstensector is de meest biedt kansen, vooral in de Business Tourism sector. In het algemeen management, ligt de nadruk op Human Resources, Logistiek, Finance en Sales. De UNIESP management leerlingen leren omgaan met verschillende uitdagingen van de dag-to-day business, hoe te voorkomen en aan te merken, wat de beste houdingen en attitudes om gedragsproblemen van de werknemers op te lossen, wat hun rol en verantwoordelijkheid als beheerder als burger, etc.

Key Disciplines Theorie en praktijk

De eerste twee jaar worden bezet door basisvakken zoals wiskunde, statistiek, recht, sociologie, Accounting and Information Technology. Vanaf het derde jaar beginnen met het specifieke gebieden, zoals logistiek, financiën, Marketing en Human Resources.

bewaakte Stage

Het podium is een tijd van fundamenteel belang in het opleidingsproces. Wij bij UNIESP, voerde een training die stelt studenten in staat om te ervaren wat wordt geleerd op het college, met de rol van de integratie van de vele disciplines die het academisch curriculum bevatten, waardoor ze structurele eenheid en hun het testen van de mate van consistentie en de mate van meshing.

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Brazil)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Locations
Brazilië - Rio de Janeiro, Rio de Janeiro
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates