Administratie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De mate in Management Faculteit Arnaldo brengt de kernwaarden van het ondernemerschap, innovatie en management gericht op de mens. De nieuwe curriculum administratie Natuurlijk respecteren de door de MEC vastgestelde richtsnoeren, met de nadruk op de evolutie van de administratie en de toepassing ervan in organisaties van verschillende vakgebieden.

Natuurlijk onderwerpen aan een methodologie die de systematisering en verdieping van de specifieke takken van de administratie of verwante gebied biedt, het verstrekken van de studenten een intensieve en nauwkeurige duik op de inhoud bestudeerd te brengen.

methodieken en gevarieerde leermiddelen zal worden gebruikt, afwisselend en het mengen van theorie en praktijk, belichting en interactie, deductie en inductie. Ons doel is om de dag-tot-dag academische iets meer dynamische en effectieve door de diversificatie van het onderwijs en leerstrategieën te maken, zonder verlies van focus op de kwalificatie van topkwaliteit. We zullen gebruiken voor deze lezingen, workshops, virtuele ruimtes van interactie, business games, groepsdynamiek, begeleide studies, rondleidingen, seminars en interviews, wetenschappelijk onderzoek, concrete cases oplossing, en alles wat in onze macht ligt om de student te ontwikkelen Arnaldo.

De Pedagogische Cursus Project zich ook bezig met de ontwikkeling van vaardigheden en competenties van de moderne manager, omdat er geen goede beheersing van de inhoud als de handelaar niet weet te behendig omgaan. Dus, in alle disciplines van de cursus die u wilt ondernemerschap, innovatie, leiderschap en burgerschap te bevorderen.

In dit gebied, kunnen we zeggen dat de Faculteit Bedrijfskunde Course Arnold in haar curriculum vakken heeft geëist door de hedendaagse markt Integrated Logistics en Inkoop, en projecten en Consulting management, marketing e-business, ondernemerschap en business plan, Management kennis, technologie en innovatie, onder anderen.

Alle cursussen worden zo geleidende lijnen hebben de ondernemende houding en innovatieve profiel, het creëren van harmonie en programmatische eenheid op koers.

Laatst bijgewerkt op feb 2016

Over de school

A Faculdade Arnaldo Janssen foi criada em 2001 pela Congregação do Verbo Divino. E já nasceu com a força de uma congregação internacional que atua em 67 países, nos cinco continentes.

A Faculdade Arnaldo Janssen foi criada em 2001 pela Congregação do Verbo Divino. E já nasceu com a força de uma congregação internacional que atua em 67 países, nos cinco continentes. Lees Minder