Administratie

Ibmec

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Administratie

Ibmec

De cursus

De undergraduate Ibmec Administration in Rio de Janeiro ontwikkelt vaardigheden om de uitdagingen van de markt en modern management op te lossen. Gericht voor degenen die willen innovatieve manier betreden, deel uit te maken van high-performance teams, opleiding bereidt professionals om de problemen van de operationele en strategische aard op te lossen in organisaties van alle segmenten, gericht op duurzame groei.

In Ibmec, de cursus biedt de tools voor de student te ontwikkelen met autonomie op te treden als een toonaangevende ondernemer in een geglobaliseerde en complexe economie. De cursussen hebben een sterke analytische inhoud en theoretische diepgang gericht op de ontwikkeling van vaardigheden op vier gebieden: Finance, Marketing en Strategie, Operations en Logistiek en Personnel Management, met een grotere nadruk op de eerste twee. Daarnaast ontvangt de student een hoge opleiding in kwantitatieve methoden.

Ibmec gelooft in excellence gewijd aan het verstrekken van praktische set van extra activiteiten die verder de ontwikkeling van marketing vaardigheden en een geest van samenwerking en integratie. Ondernemerschap en Internationalisering Centre - CIS, kunnen studenten werken in junior bedrijven uit de eerste helft en geniet van de internationale dekking door middel van overeenkomsten in meer dan 54 instellingen wereldwijd.

Arbeidsmarkt

Finance en controlling financiële analyse, advies en controles operaties op de financiële markten, die handelt in executive management gericht op het financieel beheer, in consulting en accountantskantoren in financiële instellingen markt voor commerciële en industriële bedrijven en andere organisaties .

BUSINESS STRATEGIE Ontwikkeling van marktanalyses, milieu- en concurrentie; identificeren van bedreigingen en kansen voor het bedrijfsleven, de bouw van toekomstscenario's, ontwikkeling van het optreden beleid en strategisch management systemen die toezicht op de prestaties van de verkregen resultaten.

Marketing management van merken en producten, klantenservice, de ontwikkeling van public relations beleid en corporate communicatie richtlijnen met de markt.

LOGISTICS Coördinatie van de interne processen van de productie en distributie van goederen en diensten, met als doel om de klanttevredenheid te maximaliseren door het verminderen van organisatiekosten.

PERSONEEL Definitie van werving, selectie, training, evaluatie van de prestaties, en in het bijzonder de uitvoering van het beleid, richtlijnen en strategieën in people management dat de bijdrage van het individu en het team in het bereiken van de corporate missie mogelijk te maken.

INFORMATIESYSTEMEN Optimalisatie van de informatiestroom, ontwikkeling en implementatie van IT-projecten met behulp van technieken die geschikt zijn voor het ondernemingsklimaat. Planning en database-ontwikkeling en het beheer van informatieverwerking methodieken.

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Brazil)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
3400 uur
Deeltijd
Price
Prijs
3,090 BRL
Fee: R $ 3,090.00
Locations
Braziliƫ - Rio de Janeiro, Rio de Janeiro
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates