Administratie

Universidade José do Rosário Vellano (UNIFENAS)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Administratie

Universidade José do Rosário Vellano (UNIFENAS)

In de loop

Het verloop van Bestuur van UNIFENAS, campus Alfenas, is aangesloten bij de FGV kwaliteitscertificering programma. Titratie van leraren en professionele ervaring, zijn het pedagogisch project van de cursus en de infrastructuur van de cursus zorgvuldig geanalyseerd door de FGV team. Deze prestatie van het verloop van Bestuur van UNIFENAS, campus Alfenas, signaleert de excellentie en kwaliteit! Geaccrediteerde instellingen hebben uitstekende resultaten in de door de MEC (Ministerie van Onderwijs) toegepast tests voor studenten van instellingen voor hoger onderwijs bereikt met het oog op de kwaliteit van het educatieve proces te meten. In 2012, hebben 88% van de geaccrediteerde instellingen volledige merken verkregen, en de 12% die geen maximale score heeft genomen nam de hoogste scores in hun staten. Om deze resultaten te bereiken, de student is bereid om de wetenschappelijke, technische, sociale en economische aspecten van de productie en het beheer ervan, met inachtneming van de behaalde niveaus van het besluitvormingsproces te begrijpen en om kwalitatieve en goed beheer te ontwikkelen, waaruit de assimilatie van nieuwe informatie en het presenteren van intellectuele flexibiliteit en aanpasbaarheid context geplaatst in het omgaan met verschillende situaties, aanwezig of in opkomst in de verschillende segmenten van de beheerder speelveld. Het is ook bereid om problemen te herkennen en alternatieve oplossingen voor te stellen, ontwikkelen en implementeren van creatieve en innovatieve projecten die kunnen leiden tot de ontwikkeling van de organisatie en de samenleving zelf, zoals bepleit in het Nationaal Curriculum Richtlijnen voor het management cursussen.

doel

De cursus is gericht op competente en creatieve professionals, in staat om te reageren op behoeften van de markt, toonaangevende organisaties van elke omvang, succesvol in hun eigen ondernemingen te zijn of om te handelen met verantwoordelijkheid en ethiek in de derde sector of in het openbaar bestuur voor te bereiden. De bereiding omvat het gebruik van moderne hulpmiddelen om problemen, het ontwerp-oplossingen en de monitor resultaten te diagnosticeren.

International modules

Mogelijkheid van overeenkomsten met buitenlandse universiteiten.

gekwalificeerde leraren

Hooggekwalificeerde leraren met een diploma en ervaring in de arbeidsmarkt, maken deel uit van het onderwijzend personeel die kennis deelt met de Administratie voor de studenten.

Differentiëlen

De inzet voor het onderwijs excellentie en effectief leren van studenten is een constante zorg van de cursus van Bestuur van UNIFENAS. Alleen instelling die gecertificeerd is FGV in het zuiden van Minas Gerais, de cursus biedt verschillende leermethodes, die ervaring hebben met de theoretische kennis door middel van de organisatie, door de studenten, beurzen, evenementen, forums en lezingen, in aanvulling op de praktijk van consulting en een contract business plan. De cursus heeft ook een universiteit Entrepreneurial League (LEU) en de derde sector Study Group (Netsu). Dit alles met het voorstel om als een van de beste business schools in de staat Minas Gerais.

Infrastructuur

De cursus heeft een management Practice lab met 40 computers, ronde tafels, airconditioning en ruimte voor de ontwikkeling van praktische activiteiten. Alle computers zijn aangesloten op een high-speed internet. We hebben ook een licentiebeleid van de nieuwste Microsoft-software, onderwijs en partnerschappen met bedrijven. Alle klaslokalen hebben multimedia projector met geluidsinstallatie en wi-fi.

complementaire en integrerende activiteiten

De complementaire activiteiten open ruimte voor de uitoefening leren van studenten in andere plaatsen en verschillende tijdstippen van klaslokalen en laboratoria. Integratie activiteiten - management praktijken die gericht zijn op het maken van de dichtst mogelijke verloop van de praktische relaties van het beroepsleven. Zij zijn in de loop aanwezig zijn en zijn een integraal actie ruimte tussen onderwijs, onderzoek en voorlichting. Ze zijn bedoeld vooral om curriculum updating - met programmatische variabelen inhoud - de integratie van nieuwe thema's en wetenschappelijke relevantie, maar dat betekent niet ontwikkelen tot autonome disciplines. Deze activiteiten staan ​​nieuwe situaties dat de ontwikkeling van vaardigheden en capaciteiten van belang bij de vorming van de student zal vergemakkelijken, nadenken over zijn professionele leven. Ze zijn: sociale problemen analyse in het zoeken naar oplossingen; besluitvorming; ervaring van leiderschap situaties; het ontwikkelen van ondernemerschap en communicatie interpersoonlijke relaties, onder anderen.

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Brazil)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
8 - 8 semesters
Deeltijd
Locations
Brazilië - Alfenas, Minas Gerais
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Mar. 2019
Brazilië - Alfenas, Minas Gerais
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan