Administratie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Beheer is het plannen, organiseren, leiden en controle, het nemen van beslissingen over de middelen die beschikbaar zijn en die nodig zijn voor het management van een organisatie, rekening houdend met de professionele informatie, teams, economische, politieke en sociale ontwikkeling van hun regio, het land en de wereld.

Voor het plannen, organiseren, leiden en controle, moet de beheerder bereid zijn om:

  • Het stellen van doelen en doelstellingen;
  • Analyseren, begrijpen en problemen op te lossen
  • Organiseren en middelen toe te wijzen, zowel financiële, technologische en als mensen;
  • Toonaangevende, communiceren, aansturen en motiveren van mensen;
  • onderhandelen;
  • Beslissingen nemen;
  • Controle, meten en evalueren.

De goede prestaties van het bestuur is afhankelijk van wat de professional een goede leider, in staat van omgaan met mensen, onderhandelen en communiceren, en ook in staat om beslissingen te nemen, het nemen van een systemische en globaal overzicht van de situatie die zij beheert kan worden.

De beheerder beroep is historisch recent en werd geregeld in Brazilië op 9 september 1965, toen we de Dag van de Administrator te vieren.

Het verloop van Unimes werd bedacht in 1969, opgenomen in 1971, en op dit moment de beste regionale concept op het Nationale Onderzoek van de prestaties van leerlingen - ENADE, het ministerie van Onderwijs, behoort tot de beste van het land cursussen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

O CEUBAN – Centro de Estudos Unificados Bandeirante iniciou suas atividades em 20 de junho de 1968, sob a antiga denominação de Sociedade Civil de Educação Física de Santos.

O CEUBAN – Centro de Estudos Unificados Bandeirante iniciou suas atividades em 20 de junho de 1968, sob a antiga denominação de Sociedade Civil de Educação Física de Santos. Lees Minder