Administratie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Tracht de behoeften van een concurrerende professionele markt te voldoen, bieden stevige theoretische basis met toepassing op de dagelijkse realiteit van de ondernemingen voor de wereldwijde ontwikkeling van de beheerder.

Oefenveld

Het is samengesteld uit vele verschillende soorten bedrijven, van de traditionele industrieën en de financiële sector, commerciële ondernemingen, de dienstverlening aan de publieke sector.

Differentiaal

De loop van Bestuur heeft een traditie van 47 jaar, de vorming van studenten om Sorocaba en de regio sinds 1966. Momenteel de cursus met het hoogste aantal studenten uit Uniso en ook in de regio, het heeft meer dan 1800 studenten en een faculteit hooggekwalificeerde met 72% van de Masters en artsen op het personeel, ruim boven de minimale eisen van het MEC. In aanvulling op de verplichte stage, zal het de kans zich te ontwikkelen en te leven van sociale aard ontwerp, via acties in NGO's of ondersteuning entiteiten.

Duur (betaling tijd):

Minimum: 8 semesters Maximaal: 12 semesters

Mode:

Baccalaureaat

Lestijden:

Ochtend en avond

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

A Universidade de Sorocaba - Uniso é uma Universidade comunitária, regional, não confessional, de qualidade, cuja primeira semente foi a Faculdade de Filosofia Ciências e Letras de Sorocaba, criada em ... Lees meer

A Universidade de Sorocaba - Uniso é uma Universidade comunitária, regional, não confessional, de qualidade, cuja primeira semente foi a Faculdade de Filosofia Ciências e Letras de Sorocaba, criada em 1951, que começou a funcionar efetivamente em 1954, com dois cursos: Pedagogia e Letras Neolatinas, e apenas 27 alunos. Lees Minder