Afro-Amerikaanse studies

International Accelerator

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Afro-Amerikaanse studies

International Accelerator

Afro-Amerikaanse Studies aan South Carolina

Ontworpen voor zeer gemotiveerde en intellectueel avontuurlijk studenten, de Afro-Amerikaanse Studies programma kunt u leren over de geschiedenis, cultuur en hedendaagse situaties van Afro-Amerikanen in Zuid-Carolina, het Zuiden, de Verenigde Staten en daarbuiten.

Wat te verwachten

Het programma is te onderscheiden van andere universiteiten door zijn onderzoek specialisaties in zwarte gemeenschappen onze staat, met name in de tijd van de burgerrechten, zwarte vrouwengeschiedenis en de zee eilanden taal- en letterkunde. Als een Afro-Amerikaanse Studies belangrijk, zult u worden blootgesteld aan spannende en strenge cursussen en een goed begrip van ras en de Afrikaanse Amerikaanse ervaring, evenals de dynamiek van de Afrikaanse diaspora te ontwikkelen.

Door middel van vereiste cursussen, zult u in staat om de service-learning ervaring te ontwikkelen door het toepassen van je kennis in de lokale maatschappelijke organisaties, openbare instanties, kerken en instituten van het onderzoek.

BA in African American Studies

Een deel van de Hogeschool voor de Kunsten en Wetenschappen, de Afro-Amerikaanse Studies programma richt zich op academische sterke punten die zwarte politieke en sociale bewegingen, Afro-Amerikaanse literatuur en vergelijkende culturele antropologie omvatten. Het programma beschikt ook over een jaarlijkse lezingenreeks die nationaal gerenommeerde wetenschappers en onderzoekers in de Afro-Amerikaanse Studies brengt aan het grote publiek.

De volgende cursussen voldoen aan een aantal van de eisen voor een bachelor's degree met een grote in de Afro-Amerikaanse Studies:

  • Inleiding tot de Afro-Amerikaanse Studies voor 1900
  • Inleiding tot de Afro-Amerikaanse Studies na 1900
  • Seminar in African American Studies

Sommige extra unieke en interessante cursussen aangeboden door de belangrijkste zijn:

  • Race en Science Fiction
  • De antropologische blik van Blacks in Film
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Boston, Massachusetts
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates