Afstuderen in grafisch en digitaal ontwerp

Algemeen

Beschrijving van opleiding

DEZE CURSUS WORDT IN DE PORTUGESE TAAL AANGEBODEN.

WAAROM?

Een baanbrekende cursus in het verenigen van de grafische en digitale gebieden, het verbeteren van het actieterrein van de student en het bouwen van de vorming van een meer strategische visie in de uitwerking van projecten voor verschillende platforms en hun convergentie, van Design.

VOOR WIE?

Voor creatieve jonge mensen, die de toekomst willen projecteren en verschillende talen en technieken willen onderzoeken in grafische en digitale projecten. Studenten, die constant op papier of op schermen worden uitgedaagd, in fysieke of virtuele omgevingen, zijn klaar om te innoveren.

HOE IS HET?

Visuele identiteit, Redactionele ontwerp, Ontwerp van interfaces: desktop en mobiele apparaten (web, applicaties en games), Signaleringssystemen voor openbare en private ruimtes, Art direction, Illustratie, Animatie, Sociaal en openbaar nut ontwerp. De cursus biedt verschillende mogelijkheden, waarbij creativiteit, techniek en methodologie worden geïntegreerd om ontwerpprojecten te idealiseren en uit te voeren.

WAAROM GRAFIEK EN DIGITAAL ONTWERP IN IED?

Hoe zal de wereld eruit zien in 2020 als je afstudeert? Hoe zullen mensen communiceren en communiceren? Gelooft u dat u mee kunt bouwen aan de toekomst en kunt denken aan ongelooflijke en innovatieve inhoud en ervaringen? Als je jezelf in 2020 zo ziet, is jouw plek in de komende drie jaar bij ons, met een bachelordiploma in grafisch en digitaal ontwerpen van IED São Paulo.

De graduatie in Graphic and Digital Design van IED São Paulo benadrukt de convergentie van visuele, grafische en digitale communicatieplatforms. Het is ontworpen om uw professionele activiteit uit te breiden, zodat u snel kunt reageren op de uitdagingen van de 21e eeuw.

In 3 jaar training leer je inhoud en ontwerp voor redactioneel ontwerp, visuele identiteit, webontwerp, interfaceontwerp en bruikbaarheid voor applicaties, motion graphics, video, fotografie, typografie, onder anderen.

De cursus heeft een interdisciplinair karakter en waardeert de integratie van de gebieden van Design en de cultuur van het project door onderzoek, techniek en creativiteit. Je hebt direct contact met experts uit verschillende kennisdomeinen en met gerenommeerde nationale en internationale professionals.

Bij IED, 100% design van de faculteit, heb je ook interactie met Fashion Design en Design-cursussen, deel je een aantal disciplines en laboratoria en verdiep je een interdisciplinaire training.

HOE IS DE CURSUS?

Het flexibele en interdisciplinaire curriculum stelt de toekomstige ontwerper in staat om actie te ondernemen en bereidt u voor op het problematiseren, reflecteren en genereren van creatieve en innovatieve oplossingen voor de samenleving.

Je oefent je creativiteit uit in uitdagende projecten, ontwikkeld vanuit methodologieën en met behulp van verschillende talen, platforms en technologieën, en neemt ook deel aan wedstrijden en partnerschappen. Op deze manier bouwt u uw portfolio sinds de eerste helft.

Internationale faculteit?

IED moedigt u aan om internationale uitwisselings- en vakantiecursussen uit te voeren op een van de 9 IED-locaties in Italië en Spanje. Het grote doel is dat je voorbereid bent op een wereldwijde carrière en verbonden bent met de meest geavanceerde functies.

Wat heeft alleen de IED nog meer?

Een van de grote verschillen tussen het Istituto Europeo di Design - IED São Paulo is om u elk semester twee workshops aan te bieden met uitgenodigde professionals die werkzaam zijn op de arbeidsmarkt, om de aanvulling van inhoud te bevorderen met actuele onderwerpen die van groot belang zijn.

Hoe zijn leraren en klassen?

De bachelor in grafisch en digitaal ontwerpen aan IED São Paulo heeft als sterk punt de faculteit, gevormd door professoren met een grote expressie in de academische en marktomgevingen, met wie je nauw contact hebt, in kleine groepen en die dezelfde interesses delen .

Wat als ik interactie, branding, redactie enz. Wil bestuderen?

Aan het einde van je undergraduate-opleiding kun je kiezen om je te verdiepen in gebieden zoals Interaction Design, redactionele ontwerp en infografie, brandingervaring, strategisch ontwerp en innovatie, naast andere mogelijkheden die alleen IED São Paulo biedt.

WAT MAAKT EEN GRAFISCHE EN DIGITALE ONTWERPER?

Een ontwerper brengt een revolutie teweeg in de wereld.

Jij, als grafisch en digitaal ontwerper van IED São Paulo, zult veelzijdig zijn en in staat om ervaringen en transformerende inhoud op meerdere platforms te ontwikkelen. Met een creatieve en innovatieve training, zal het in staat zijn om te voldoen aan de eisen van de huidige en toekomstige markt, waarbij zowel gedrukte als digitale interfaces worden overwogen.

De cursus stelt u in staat om de nodige vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen en de essentiële kennis te verwerven voor een succesvolle carrière in de economie van creativiteit en zijn creatieve industrieën.

Je kunt in de volgende gebieden werken: redactieontwerp; Signalering van interne en externe omgevingen; Art Direction; illustratie; Ontwerp van interfaces, inclusief applicaties en webdesign; Visuele identiteit; Branding, of het nu als ondernemer is, in grote bedrijven of als agentschappen van ontwerp en reclame, uitgeverijen, animatiestudio, creatie en communicatie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

IED São Paulo very presence contributes to positioning this metropolis as Latin America fashion capital and to Brazilian design’s emancipation from foreign cultural influences.

IED São Paulo very presence contributes to positioning this metropolis as Latin America fashion capital and to Brazilian design’s emancipation from foreign cultural influences. Lees Minder