Afzet

International Accelerator

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Afzet

International Accelerator

afzet

Marketing is de functie in het bedrijfsleven en niet-zakelijke organisaties die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling, prijsstelling, distributie en het promoten van producten, diensten en ideeën.

Wat te verwachten

Marketing majors in de School of Business zal profiteren van studeren in een afdeling die alom wordt geprezen voor zijn wetenschappelijke expertise op een groot aantal gebieden, waaronder psychologie van de consument, marketing strategie, methoden van onderzoek, behavioral prijsstelling en marketing communicatie.

Als marketing belangrijk vindt u cutting-edge zakelijke kennis en vaardigheden met een sterke basis in liberal arts and sciences te ontwikkelen. U zult ook krijgen de wereldwijde kansen, cultureel bewustzijn en taal waardering. Door je cursussen, zult u worden blootgesteld aan continu bijgewerkt technologie, bekroonde faculteit, een team omgeving, excursies naar leidende industrieën en een verscheidenheid van de dienst-leermogelijkheden. Door middel van deze kansen en stages, zult u in staat om hands-on ervaring op het gebied van marketing te ontwikkelen.

undergraduate degree

B BS in Business Administration met een Major in Marketing

De School of Business heeft tal van top academische en onderzoek rankings ontving meer dan de afgelopen jaren. Onze undergraduate het internationale bedrijfsleven het onderwijs programma is gerangschikt nr 1, volgens US News & World Report, en onze bekroonde professoren werken nauw samen met hun leerlingen, terwijl de resterende in de voorhoede van het bedrijfsleven.

De volgende cursussen voldoen aan een aantal van de eisen voor een Bachelor of Science in Business Administration met een major in marketing:

  • Principes van Marketing
  • Professionele Communicatie
  • Beginsel van Bestuur
  • Consumentengedrag
  • Principes van Marketing Research
  • Marketing strategie en planning
  • Business-to-Business Marketing
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Boston, Massachusetts
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates