Agribusiness En Bedrijfskunde (BBA)

Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Agribusiness En Bedrijfskunde (BBA)

Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences

Studie Agribusiness and Business Administration

Vroeg of laat je je realiseert dat de wereld is uw werkplek. Bijvoorbeeld wanneer je merkt dat je in Nederland, de aanschaf van een partij van de Keniaanse rozen die moet worden op een Parijse bloemenmarkt morgen. Een snelle en dynamische wereld, waar kennis, ondernemersgeest en communicatieve vaardigheden zijn essentieel. Nederland is een toonaangevende speler in de internationale handel in landbouwproducten, niet alleen in levensmiddelen, maar ook in bloemen en sierplanten.

Er zijn verschillende kansen op werk met de belangrijke handelaren en telers. U kunt ook uw eigen bedrijf te beginnen. Deze business vereist een grondige kennis van de hele keten van producent tot consument: de kennis van de import en export, productie en innovatie, handel en logistiek, marketing en kwaliteitsmanagement, transport en opslag.

64836_Student2.jpg

Voor de kennis en vaardigheden die het succes in deze spannende wereld te brengen, kijk dan niet verder dan het VHL. Tijdens de stages vindt u praktische ervaring op te doen in een sector of een handelshuis, op een processor of een logistieke dienstverlener. Vakinhoudelijke opleidingen en trainingen zal diepte toe te voegen aan je studie en ervoor zorgen dat u de sociale en communicatieve vaardigheden die rond uw prestaties als een professional te ontwikkelen.

Schrijf u in ons programma in Agribusiness and Business Administration en zich ontwikkelen tot een tuinbouwbedrijf professional met marketing vaardigheden of een handelaar met een groene duim. Doe mee en word een export manager voor een kaas producent, een marketing manager voor een grote groente- en kweker, of een account manager voor een handelaar in biologische producten met een B-to-B klanten. Je zou ook kunnen excelleren als importeur in de bloemenhandel, reist de hele wereld om nieuwe leveranciers te vinden.

U kunt zich specialiseren in het volgende vakgebied:

• International Business in Food and Flowers

Je zal volgende doel specifieke cursussen, doen praktische periodes en de voorbereiding van een spannende afstudeeropdracht. In het derde of vierde jaar krijgt u een keuze uit de vele beschikbare minderjarigen. Een minor is eigenlijk een korte cursus van je eigen keuze. Het kan specialistische of breed, in welk geval het kan toevoegen aan uw interesses en talenten.

Het programma is competentiegericht: elk theoretisch onderwerp ondersteunt werkgroep situaties waarin studenten aan te pakken praktische problemen en werkbare oplossingen te verkennen. Dit betekent dat u actief vanaf dag één zal zijn, leren om zelfstandig te werken als je samen met anderen. Het programma wordt afgesloten met praktische stages en een afstudeerproject uitgevoerd in een internationale setting.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op December 25, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,060 EUR
Locations
Nederlanden - Velp
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Nederlanden - Velp
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Europese collegegeld € 2.006, - (per jaar)