Amerikaanse bachelor in communicatie en media

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De

Het programma is bedoeld om studenten te helpen om zeer bekwame, veelzijdige, onafhankelijke denkers te worden met de onderzoeks-, informatievaardigheden, communicatie en interpersoonlijke vaardigheden die nodig zijn voor een geavanceerde professionele carrière of verdere master of Ph.D. studies.

Creatieve interdisciplinaire links worden gefaciliteerd om breed opgeleide individuen te ontwikkelen die in staat zijn om hun kennis, vaardigheden en attitudes creatief en flexibel in bredere culturele en sociale contexten toe te passen.

5 redenen om communicatie te bestuderen bij UNYP

 1. Je wordt ondergedompeld in een unieke, internationaal gerichte, multiculturele educatieve omgeving die kritisch conceptueel begrip en bewustzijn bevordert;
 2. Je zult praktische vaardigheden ontwikkelen waarmee je gemakkelijk kunt overstappen naar een van de vele en voortdurend groeiende communicatieberoepen;
 3. Je zult onderzoeksvaardigheden verwerven en cultiveren in de sociale wetenschappen die je voorbereiden op studie op masterniveau.
 4. Je krijgt tolerantie, aanpassingsvermogen en flexibiliteit van onze interdisciplinaire, collaboratieve en internationale leeromgeving;
 5. Je zult het begrip en de vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn om een aanpasbare, creatieve en tolerante leider te worden en sterke bijdragen leveren aan een sociale en professionele omgeving die wordt gekenmerkt door convergentie en verandering.

Carrière waarde

De wereldwijde opkomst van nieuwe communicatietechnologieën, platforms en industrieën heeft een dringende behoefte gecreëerd aan geschoolde professionals die op deze gebieden zullen werken.

De explosie van carrièremogelijkheden op het gebied van communicatie en media is niet alleen goed zichtbaar, maar ook een van de weinige gebieden die als 'recessiebestendig' worden gezien.

Gebieden zoals Public Relations zagen vrijwel geen negatieve effecten op de werkgelegenheid als gevolg van de wereldwijde recessie.

Onze afgestudeerden in communicatie en media komen de professionele wereld en afgestudeerde programma's binnen als media-geletterde, creatieve, lateraal denkende probleemoplossers, voor wie grenzen steeds meer betekenisloos zijn.

Onze alumni zijn te vinden in afgestudeerde programma's in Australië, Groot-Brittannië, de VS, in de hele EU en daarbuiten. Degenen die ervoor hebben gekozen om een professionele carrière na te streven, kunnen worden aangetroffen in reclame, public relations, marketing, human resources, evenementenbeheer, bedrijfscommunicatie, mediaplanning, copy editing, telecommunicatie, evenals voor grote online en traditionele kranten, televisie en radio stations over de hele wereld.

Graden

Deze graad wordt toegekend door de State University van New York, Empire State College. Studenten kunnen ook deelnemen aan Tsjechische staatsexamens aan het einde van hun studie en een diploma ontvangen van UNYP (bakalář - Bc.) Erkend door het Tsjechische ministerie van Onderwijs.

Dit is een uniek voordeel dat open staat voor UNYP studenten, die kunnen afstuderen met twee verschillende academische titels, een uit de VS en een uit de EU, en daarom kansen hebben om over de hele wereld te werken.

cursussen

Kerncursussen omvatten:

 • Media en samenleving
 • Wereldwijde communicatie
 • PR-principes
 • Interculturele communicatie
 • Communicatietechnologieën
 • Mediarecht en ethiek

Keuzevakken omvatten:

 • Bemiddeling en conflictbeheer
 • Advertentiestrategieën
 • Culturele antropologie
 • Visuele cultuur
 • afzet
 • Toezicht en samenleving

Succesverhaal

Martin Pavlíček, klasse van 2005

Martin Pavlíček behaalde zijn bachelor in Communicatie en Massamedia aan UNYP in 2005.

Kort na zijn afstuderen ging hij zijn eerste carrière-uitdaging aan door een functie als Interne Communicatiespecialist bij het multinationale energiebedrijf ČEZ te aanvaarden. Met een paar jaar ervaring onder zijn riem keerde hij in 2007 terug naar UNYP om een masteropleiding in professionele communicatie en public relations te studeren, in uitvoerend formaat. ČEZ promoveerde hem al snel tot de kritieke positie van woordvoerder en Social Media Manager.

“Een van de UNYP dingen aan het studeren aan UNYP zijn de mensen met wie je in contact komt, en dat is wat me altijd UNYP . Je ontmoet hier mensen van over de hele wereld, en niet alleen studenten - de professoren blijven ook je vrienden en contacten voor het leven. ”

Hongerig naar meer van de UNYP , keerde Martin in 2010 opnieuw terug naar UNYP om een MBA in Marketing te studeren. Tijdens deze periode maakte hij ook een grote sprong voorwaarts in zijn PR-carrière en stapte hij over naar de functie van Corporate Communications Director bij UNIPETROL.

Elf jaar nadat hij voor het eerst aan UNYP kwam studeren, en met tien jaar ervaring in kritieke Public Relations-functies, heeft Martin zich gevestigd in een nieuwe functie als Co-Managing Director bij Havas PR. Daarnaast is hij opnieuw teruggekeerd naar UNYP - dit keer om zijn ervaringen te delen met studenten als docent Public Relations.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since 1998, UNYP has been offering the best in English-language higher education in Central Europe, with a focus on Business Administration, Communications, Finance, IT Management, Marketing, Internat ... Lees meer

Since 1998, UNYP has been offering the best in English-language higher education in Central Europe, with a focus on Business Administration, Communications, Finance, IT Management, Marketing, International Economic Relations, English Language & Literature, and Psychology. UNYP is the largest and leading English language higher education institution in the Czech Republic. Lees Minder