Antropologie

International Accelerator

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Antropologie

International Accelerator

antropologie

Antropologie is de studie van menselijke wezens van hun biologische oorsprong tot hun geleerd cultuur en gedrag. Een sociale wetenschap die de natuurwetenschappen met de kunsten en menswetenschappen bruggen, zal onze antropologie belangrijk u te voorzien van een brede en inhoudelijke liberal arts onderwijs.

Door middel van de antropologie programma van onze Univeristy's vindt u praktische ervaring in onderzoek, schriftelijke en mondelinge communicatie, en analytisch denken vaardigheden als een waardering voor de complexiteit van de menselijke ervaring door de tijd te winnen. U vindt de dringende problemen die onze wereldwijde gemeenschap en graduate oog met goed verhandelbare vaardigheden, zoals aangetoond door onze alumni, die met succes werkzaam zijn in een breed scala aan beroepen te begrijpen. Onze afgestudeerden hebben kreeg ook de toelating tot de prestigieuze graduate schools.

De antropologie belangrijke aanbiedingen subvelden in de culturele en medische antropologie, fysieke / gerechtelijke antropologie en archeologie.

Het ministerie van Antropologie biedt de volgende programma's:

  • BA in Antropologie
  • BA in Antropologie met Environmental Concentration
  • Minor in Anthropology of Forensic Anthropology

BA in Antropologie

Bestudeer de geschiedenis van de menselijke ervaring met de BA in Antropologie programma.

De Bachelor of Arts in Anthropology biedt een uitgebreide opleiding die zich richt op de belangrijkste methoden die worden gebruikt in de antropologie van vandaag.

U kunt streven naar drie van de belangrijkste deelgebieden bij Adelphi-culturele antropologie, archeologie en fysieke / gerechtelijke antropologie-evenals profiteren van de overvloed aan mogelijkheden voor onderzoek en veldwerk onder de leiding van onze vermaarde faculteit.

De BA in Antropologie biedt ook een concentratie in het milieu antropologie die antropologie integreert met veel van de belangrijkste perspectieven van milieustudies.

Deze cursussen demonstreren de kritische relatie die bestaat tussen de menselijke nederzetting patronen en hun milieu-setting. Aanvragen worden getrokken uit de prehistorische verleden omhoog door de hedendaagse wereld.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Boston, Massachusetts
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates