ap diploma in de informatica

Algemeen

Beschrijving van opleiding

AP Degree in Computer Science

&nbsp

De AP Degree Programme in Computer Science - voor de student geïnteresseerd in programmeren, de bouw van software en communicatie.

&nbsp

&nbsp

Wat doe je in drie jaar?

Het kan zijn dat het werken met informatie-technologie met een internationaal bedrijf! Misschien is verantwoordelijk voor systeemontwikkeling en programmeren! Omgaan met multi-media in de media of de reclame-industrie! Of het doen van webdesign en generatie!

Op het invullen van het AP-opleiding in Computer Science aan Roskilde Business College, zult u in staat te ontwikkelen, te actualiseren en onderhouden van IT-systemen op eigen initiatief, zowel in openbare instellingen en in het bedrijfsleven.

Of je kan blijven in onze top-up Bachelor programma in Web Development, een 1 ½ jaar durend programma voor AP afgestudeerden in Computer Science of Multimedia Design.

&nbsp

Programma-informatie

De Computer Science programma combineert theorie met praktische knelpunten en zorgt voor relevante beroepskwalificaties.

Je wordt goed bedreven in de computer methodologie en concepten. Om die moeten worden toegevoegd: grondige kennis van bedrijfsorganisatie, economie, productie-en milieu-omstandigheden bij de bedrijven.

Na het afronden van je opleiding bent u in staat om te ontwikkelen, te actualiseren en IT-systemen op eigen initiatief te behouden, zowel in openbare instellingen en met bedrijven.

&nbsp

Programma

De opleiding duurt 30 maanden, en het onderzoek is opgedeeld in vijf semesters. Semesters 1-3 zijn verplicht voor alle studenten.In semester 4 specialiseer je je in een keuzevak en werken drie maanden als stagiair in een bedrijf, terwijl Semester 5 is aangewend voor studenten om een ​​scriptie waarvan het onderwerp wordt gekozen in overleg met een onderneming, zowel in Denemarken of in het buitenland te schrijven.

&nbsp

&nbsp

Vakken

De kern sectie is onderverdeeld in vijf thema's:

 • Algemeen: De samenhang tussen technologie en samenleving, communicatie en wiskunde.
 • De Enterprise: Organisatie, project management, economisch beheer, milieu en logistiek.
 • System Development: strategie, analyse, ontwerp, projectwerk, gebruikersparticipatie, prototypes en test.
 • Programmering: algoritmen, datastructuren, programmeertalen, database programmering en uitvoering.
 • Technologie:. Veiligheid, computer design, gedistribueerd programmeren, internet en intranet

Het uitvoeren van de individuele thema in de 4e semester en uw proefschrift in de 5e semester, heeft u de mogelijkheid om individualiseren je opleiding. U kunt specialiseren binnen:

 • Systeem Ontwikkeling en Programming
 • Netwerkbeheer en IT-veiligheid
 • Multi-media-ontwikkeling en IT-strategie

U kunt deelnemen aan de International Line, het doen van een korte-termijn studie in het buitenland.

Bijzonderheid van Roskilde Business Academy

Informatica afgestudeerden van Roskilde Business Academy onderscheiden zich door hun diepgaande kennis van zaken doen in de IT-gebied, hun beheersing van alle fasen van systeemontwikkeling, en hun uitstekende programmering vaardigheden.

Naast de academische en beroepskwalificaties we benadrukken:

 • onafhankelijkheid en goede interactieve vaardigheden,
 • de mogelijkheid om het project werk te doen en te worden gericht op het bereiken van resultaten,
 • interdisciplinaire en holistische leerprocessen,
 • de mogelijkheid om resultaten te communiceren, en
 • zijn kwaliteitsbewust in je studie, leren en ontwikkeling.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Roskilde Business College is een van de oudste zakelijke hogescholen in Denemarken. Opgericht in 1869, heeft het college een belangrijk onderdeel van de educatieve sector in Roskilde voor meer dan een ... Lees meer

Roskilde Business College is een van de oudste zakelijke hogescholen in Denemarken. Opgericht in 1869, heeft het college een belangrijk onderdeel van de educatieve sector in Roskilde voor meer dan een eeuw. Het College is gelegen in de stad Roskilde, die slechts 20 minuten is de trein van Kopenhagen. Roskilde Business College biedt onderwijs voor jongeren en volwassenen in een moderne studie-omgeving met het stimuleren van academisch leren, gecombineerd met elementen van het algemeen onderwijs en sociale competentie, en op de toekomst gerichte werkvormen. &nbsp Ontwikkeling en Kwaliteit Campus Roskilde (Business & IT) heeft een lange en trotse traditie die uitmuntendheid combineert met een dynamische en innovatieve cultuur. Ons doel is om een ​​van de beste onderwijsinstellingen in onze regio als het gaat om onderwijs en opleiding. In overeenstemming met de Deense regelgeving we ingevoerd hebben een kwaliteits-concept en het beleid waar we allebei enquête onder onze medewerkers en studenten. Het algemene doel is om een ​​solide basis voor de ontwikkeling van het jaarlijkse actieplan gericht op het voldoen aan onze gebruikers nog beter. U kunt hier meer informatie over onze kwaliteit concept. &nbsp&nbsp Student Enquêtes Campus Roskilde (Business & IT) voert jaarlijks een enquête onder studenten in al onze programma's. Onder andere het onderzoek stelt het college het verbeteren van zowel het onderwijs en de universiteit omgeving. Benchmark Onderzoek Een vergelijkbaar onderzoek wordt tegelijkertijd uitgevoerd bij alle business scholen in Denemarken. Op deze manier de colleges zijn in staat om resultaten te vergelijken en van die colleges, die bijzonder goed doen in bepaalde gebieden te leren. Dit onderzoek heet de benchmark onderzoek. Lees Minder