ap graad in marketing management (ad)

Roskilde Business College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

ap graad in marketing management (ad)

Roskilde Business College

AP Degree in Marketing Management (AD)

&nbsp

De AP Degree-programma in Marketing Management - voor de student geïnteresseerd in International Marketing, Economie en Communicatie

De AP Degree-programma in Marketing Management is gericht op zowel Deense als internationale studenten en heeft een looptijd van 24 maanden. Engels is de voertaal als alle lessen worden gegeven in het Engels. Informatietechnologie wordt verder geïntegreerd in alle klassen / vakken en studieactiviteiten.

Het programma is een studie van de internationale communicatie en marketing, cultuur, bedrijfseconomie, analyse en de internationale handel die in aanmerking komt je op een baan te nemen binnen de marketing, export, verkoop, inkoop, logistiek, project management, of om je eigen bedrijf te starten.

&nbsp

Bent u die een internationale carrière binnen het bedrijfsleven?

Dan is de AP Degree-programma in Marketing Management zou een uitstekende keuze om meteen je carrière zijn. De mate verkregen uit ZIBAT Campus Roskilde (Business & IT) kwalificeert u om uw bedrijf carrière te starten als bijvoorbeeld een marketing coördinator, een sales consultant, export, verkoop of aankoop van assistent, assistent-informatie, reclame adviseur of een stagiair.

U heeft zowel de academische inzichten en praktische ervaring voor succesvol en de basis voor verdere ontwikkelingen op marketing manager bijvoorbeeld, productie manager, sales manager, export manager, inkoop manager, store manager, informatiemanager of stipendiary exporteur.

Als u een innovatieve geest en ondernemende persoonlijkheid dan is het programma ook mogelijk dat uw manier om inzicht en kwalificaties te krijgen voor het starten van een eigen bedrijf avontuur.

&nbsp

&nbsp

Wat doe je in drie jaar?

Dat is natuurlijk moeilijk te voorspellen, maar de opleiding tot Marketing Manager bij Campus Roskilde geworden kwalificeert u mee op een veelzijdige baan als bijvoorbeeld een marketing coördinator, een sales consultant, export, verkoop of aankoop van assistent, assistent-informatie, reclame consultant of een stagiair.

De snelheid van de werkgelegenheid in die banen zijn geweest over de opwaardering van laatste jaren.

De vooruitzichten op langere termijn zou een carrière als marketing manager, productie manager, sales manager, export manager, inkoop manager, store manager of stipendiary exporteur.

Er is een optie om je eigen bedrijf op te richten of beginnen aan verder onderzoek, bijvoorbeeld in de top-up Bachelor programma in Internationale Verkoop en Marketing Management aan de Campus Roskilde.

&nbsp

&nbsp

Programma-informatie

Je krijgt een grondige inzicht in de internationale handel en economie, internationale communicatie en marketing, project management, vreemde taal en de waardering van vreemde culturen. Het programma is zo flexibel dat u uw eigen unieke competentieprofiel samen te stellen.

Afhankelijk van uw keuze van de keuzevakken, kan je je specialiseren binnen:

  • Bedrijfseconomie, markt-onderzoek en statistiek
  • Sales management of ondernemerschap
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
24 maanden
Locations
Denemarken - Roskilde
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Denemarken - Roskilde
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan