Architectuur techniek

Palestine Polytechnic University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Architectuur techniek

Palestine Polytechnic University

De oprichting van de Vakgroep Architectuur gaat terug tot 2003. Het voorziet in een curriculum leidt tot de bachelor's degree met een specialisatie in de bouwkunde. Studenten het passeren van de architectonische vaardigheden examen in het departement van engineer heb je de keuze om in te schrijven in het departement van de architectuur.

PPUARCH01

Programma missie en doelstellingen

De missie van de burgerlijke en Architectural Engineering Department aan Palestine Polytechnic University is om onze studenten te voorzien van de nodige wetenschappelijke basis die nodig is om geavanceerde studies die leiden tot geavanceerde graden voort te zetten en hen voor te bereiden op een leven lang carrière als het beoefenen van professionele ingenieurs.

Het doel van de afdeling is om afgestudeerde architecten die in staat zijn in zowel theoretische als praktische aspecten om hun creatieve rol te spelen in het vormgeven van de gebouwde Palestijnse milieu rekening houdend met de maatschappelijke context en de moderne technologie, om aan de behoeften van de lokale gemeenschap te ontmoeten en versterking van onze culturele omgeving.

PPUARCH02
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Arabic (Jordan)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Staat Palestina - Hebron
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Staat Palestina - Hebron
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan