Architectuur

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Architectuur is een humanistische onderneming. Het doel van de niet-gegradueerde major is om de studie van architectuur op te nemen binnen een alomvattend vrijzinnig kunstonderwijs, op basis van de bredere academische en professionele omgeving van de Yale School of Architecture. Het curriculum omvat werk in ontwerp; in geschiedenis, theorie en kritiek op architectuur; en in stedenbouw, en leidt tot een bachelor of arts graad met een major in architectuur. Als een vrije kunsten majoor in Yale College, is het geen geaccrediteerde professionele opleiding. Raadpleeg voor geaccrediteerde professionele opleidingen de vereisten van de National Architectural Accrediting Board (NAAB).

Studenten met als hoofdvak Architectuur moeten vijftien studiepunten opnemen, inclusief voorwaarden en de seniorvereiste. Van majors wordt verwacht dat ze aan het einde van hun tweede jaar aan de drie voorwaarden voldoen en aan het einde van hun juniorjaar een kern van vier cursussen voor vijf studiepunten behalen. Ze moeten hun studies ook baseren op een van de drie concentratiegebieden: ontwerp; Geschiedenis, theorie en kritiek; of Stedenbouw. Majors zijn ook vereist om drie oriëntatiesessies te voltooien: oriëntatie op digitale media, oriëntatie op de bibliotheek en winkeloriëntatie. Binnen de concentraties worden keuzevakken onderverdeeld in vier brede vakgebieden: geschiedenis en architectuurtheorie; stedenbouw en landschap; materialen en ontwerp; en structuren en berekeningen.

Design concentratie De Design concentratie onderzoekt de rol van architectuur bij het vormgeven van de wereld om ons heen. Het introduceert complexe processen die betrokken zijn bij het oplossen van ruimtelijke en programmatische problemen. Creatief werk is gebaseerd op de studie van geschiedenis en cultuur, en op de analyse van sociale omstandigheden die de architectuur beïnvloeden. Ontwerpstudio's bieden een forum voor productie en discours. Studio-projecten behandelen kwesties van architecturale vorm, ruimte, compositie, site, tektoniek en programma's binnen bredere humanistische idealen.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Yale College offers a liberal arts education that aims to cultivate a broadly informed, highly disciplined intellect without specifying in advance how that intellect will be used. Such an approach to ... Lees meer

Yale College offers a liberal arts education that aims to cultivate a broadly informed, highly disciplined intellect without specifying in advance how that intellect will be used. Such an approach to learning regards college as a phase of exploration, a place for the exercise of curiosity, and an opportunity for the discovery of new interests and abilities. The College does not seek primarily to train students in the particulars of a given career, although some students may elect to receive more of that preparation than others. Instead, its main goal is to instill knowledge and skills that students can bring to bear in whatever work they eventually choose. Lees Minder