Art studio - beeldende kunst

International Accelerator

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Art studio - beeldende kunst

International Accelerator

Art Studio - Fine Arts

Art majors zien de wereld om hen heen anders. In het kunstprogramma, worden kunstenaars gekweekt om hun eigen artistieke onderzoek te creëren en zal vernieuwende bijdragen aan de cultuur te maken.

De BA in kunst is een studio op basis van diploma dat studenten met de theorie en vaardigheden voor fotografie, grafiek, schilderkunst, keramiek, en nog veel meer biedt. Studenten kunnen concentreren op kunst, terwijl het volgen van cursussen buiten hun belangrijkste om hun artistieke intelligentie te verbeteren. Het ministerie van Art & Art History presenteren een gevarieerde en dynamische mix van stilistische en esthetische standpunten die intellectuele nieuwsgierigheid en kritisch denken inboezemen. Uitstekende faciliteiten, talentvolle docenten / kunstenaars, en een goed ontworpen curriculum creëren een ideale omgeving voor de studie van de kunst. Afgezien van de studio en de collegezaal, de afdeling biedt studie in het buitenland, kunst in de gemeenschap, carrière voorbereiding, stagemogelijkheden, en tentoonstellingen en lezingen van hedendaagse kunstenaars.

Veel kunst alumni zijn succesvol werkgelegenheid in bedrijven, ontwerpbureaus, en non-profit organisaties gevonden. Sommigen kiezen ervoor om graduate studie voort te zetten, van onafhankelijke artiesten te worden, of om kunst te onderwijzen. Anderen verkiezen loopbaan in galeries, musea en andere culturele instellingen. Een kunst graad bereidt studenten om creatief en onafhankelijk te denken, waardoor ze te veranderen en aan te passen aan de wereld om hen heen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Locations
Verenigde Staten - Boston, Massachusetts
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates