Audio Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

comunicacion

Instituut voor Communicatie

In deze dagen, zijn we sterk gecommuniceerd en met elkaar verbonden door middel van verschillende platforms: media, sociale netwerken en mobiele apparaten te koppelen ons 24 uur per dag om mensen over de hele wereld.

De Duoc UC School of Communication zorgt voor een breed scala van studies die leerlingen in hoog opgeleide professionals die kunnen begrijpen en communicatie implementeren in hun verschillende talen en vormen van expressie zal transformeren.

spec

Audio Engineering

Audio Engineers zijn gekwalificeerd om te werken in:

 • Recording Studios. Als een opname en het mengen ingenieur, het ontwerpen en het leiden van het proces van het opnemen en mixen van muziek productie.
 • Audiovisuele producties. Geluidstechnici zullen uitvoeren, direct en vastleggen van live geluid en in het veld omgevingen.
 • Audio postproductie. Als audio post-producer, zullen ze het opnemen van spraak en foley, het synchroniseren van beeld en geluid, en de integratie en creatief voorstel voor muziek en geluid omgevingen te leiden.
 • TV-zenders. Als een audio-ingenieur, zullen zij taken in verband met elektro-akoestische ontwerp en opnemen, mixen en audio post-productie van programma's uit te voeren.
 • Radio. Als een correcte controle en post-producer, zullen zij verantwoordelijk zijn voor het opnemen en uitzenden van programma's, en het creëren van een auditieve identiteit voor het station of programma.
 • Geluidsversterking Companies. Als Audio Engineers ze ontwerpen en operationele versterking systemen zal werken voor vaste of tijdelijke installaties.
 • De productie van evenementen en shows. Zij zullen in staat zijn om te werken als Audio ingenieurs en technisch coördinatoren, de integratie en het regelen van het gebied van geluid, licht, podium, macht en backline apparatuur.
 • Acoustic Solution Companies. Als Audio Engineers, kunnen ze akoestische oplossingen op het gebied van airconditioning en geluidsisolatie te ontwerpen.
 • Professional Titel: Audio Engineer.
 • Technische Titel: Sound Technician.

Hoe toe te passen

Controleer eerst of uw eigen universiteit of Polytechnic Institute heeft een voortdurende uitwisseling overeenkomst met Duoc UC.

Grondig onderzoek uw potentiële cursussen. De meeste van onze programma's zijn in het Spaans; dus zorg ervoor dat je voldoende vaardigheid in deze taal voor je lessen. Wij bieden een gratis 44 uur cursus Spaans voor alle niet-Spaans als moedertaal, maar om uw cursussen met succes te voltooien raden we ten minste een intermediair niveau Spaans.

Voor niet-Spaanse sprekers, Duoc UC biedt ook het toerisme en hospitality programma, volledig in het Engels gedoceerd

Benodigde documenten

 • Downloaden en in het aanvraagformulier in te vullen
 • Afschriften
 • Motivatiebrief
 • Kopie van uw paspoort
 • bewijs van inschrijving
 • Nominatie brief van de eigen instelling

Zodra u alle documenten, dan kunt u de coördinator van de internationale betrekkingen bij u thuis instelling stuurt een digitale versie aan Maria Jimenez mjimenezt@duoc.cl Houd er rekening mee dat na ontvangst van uw documentatie kan tot een maand voor ons om te verwerken het en stuur je een antwoord, als gevolg van de grote hoeveelheid documentatie we tijdens de opname periodes ontvangen.

Aanvraagtermijnen

15 augustus-15 oktober : aanvraag voor het eerste semester, maart.-juli. termijn 15 februari - 15 april : toepassing voor het tweede semester, augustus.-december. termijn

* Wij adviseren studenten met de Chinese nationaliteit zodra de geldigheidsduur begint sinds de visumprocedure kan tot zes maanden toe te passen.

Toelatingsbrief

Een maand na de aanvraag eindigt, studenten worden op de hoogte via e-mail of ze niet zijn aanvaard of. In het geval van wordt geaccepteerd, zal een hard copy van de aanvaarding brief aan de International Student Officer worden verzonden van eigen instelling van de student.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Duoc UC is a non-profit, private institution of higher education. We offer two and a half year Technical Programs and four-year Professional Programs. In 2010, we received a 7 out of 7 years of instit ... Lees meer

Duoc UC is a non-profit, private institution of higher education. We offer two and a half year Technical Programs and four-year Professional Programs. In 2010, we received a 7 out of 7 years of institutional accreditation from the Accreditation National Agency, which certifies the quality of our educational project and its relevance among the higher education institutions in our country. Lees Minder