Automatisering van technologische processen en productie - profiel "automatisering van technologische processen en de productie van (bouw)"

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Studenten krijgen training in de basiswetenschappen in de theorie van automatische regelgeving en controle; op het gebied van toegepaste wetenschappen, waaronder de ontwikkeling van automatiseringssystemen met logische machines van uiteenlopende complexiteit en microprocessor control systemen. Studenten verwerven vaardigheden in het gebruik van computers op het gebied van software-ontwikkeling met behulp van moderne programmeertechnieken en modellering in het ontwerp van automatiseringssystemen en geautomatiseerde controle met behulp van moderne software pakketten zoals visuele programmeertaal Vissim, bestemd voor de simulatie van dynamische systemen en het ontwerp-systemen management. De voorbereidingen zijn in volle gang voor de moderne methoden van de synthese van de digitale besturingssystemen, remote control software en vaste en mobiele technologische systemen en robotsystemen.

Praktijk & Werkgelegenheid

Studenten krijgen praktische training op de machine-gebouw planten, wetenschappelijk onderzoek, proektnokonstruktorskih organisaties. Studenten worden ook de mogelijkheid van praktische training gegeven in het buitenland: in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Denemarken en Hongarije. PROFITEAM, die zich bezighouden met de ontwikkeling van mobiele robot systemen op basis van programmeerbare besturingen - Studenten kunnen deelnemen aan het team MADI nemen. Afgestudeerden kunnen werken in onderzoek, ontwerp-instituten, studiebureaus en ondernemingen die zich bezighouden met de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van een brede klasse van systemen van automatisering, software voor procesautomatisering systemen, database management systemen voor de boekhouding, prognoses en modellering van de technologische processen en fabricage, microprocessor besturing en controle.

Laatst bijgewerkt op jul 2015

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden