automotive engineering

Palestine Polytechnic University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

automotive engineering

Palestine Polytechnic University

Autotechniek programma is een van de vroegste programma's die werden aangeboden door Palestina Polytechnic University. Het is speciaal programma in zijn soort omdat het streeft naar een zeer belangrijke sector carrière in Palestina, dat is automotive handel en after-sales service sector te ondersteunen. Het programma biedt studenten de kennis en vaardigheden die nodig zijn om professionele automotive engineers geworden. Het multidisciplinaire karakter van de inhoud maakt voor het verstrekken van stevige verankering in de fundamentals en know-how, met aanzienlijke inhoud in de ingenieurswetenschappen en ontwerp met inbegrip van computer-aided design.

State-of-the-art laboratoria en faciliteiten ontwikkeld om het programma aan uiteenlopende automobielsector en wordt bestreken ondersteunen. Deze middelen kunnen studenten aan technische expertise samen te doen met theoretische kennis die nodig is voor een integrale aanpak vereist voor de automotive sector en aanverwante industrieën in een evenwichtige manier. Programma-inhoud maakt het mogelijk afgestudeerden om de belangrijke technische vaardigheden die zeer worden gewaardeerd door de lokale sector werkgelegenheid te krijgen.

Om de compatibiliteit met de internationale normen, heeft de universiteit onlangs behaalde een Tempus-subsidie ​​(-Career Oriented Development Leerstof voor Road Vehicle Maintenance) voor de ontwikkeling van het programma, in samenwerking met een Palestijnse en Europese partners. De Europese subsidie ​​toegestaan ​​voor de ontwikkeling van de inhoud van het programma, docenten competenties en educatieve middelen.

Doelstellingen van het programma

  • Het verstrekken van de maatschappij met afgestudeerden die zich inzetten voor sociale, culturele, globaal, milieu, professionele en ethische verantwoordelijkheden die nodig zijn voor duurzame ontwikkeling.
  • Qualifying studenten om een ​​effectieve, creatieve en innovatieve oplossingen toe te passen, zowel individueel als gezamenlijk, om de huidige en toekomstige mechanische en automotive engineering problemen.
  • De studenten met de kennis van de fundamentele wetenschap, techniek fundamentals, onderzoeksvaardigheden, technische competentie, en communicatieve vaardigheden die nodig zijn om probleem identificatie, formulering en oplossing te ondernemen.
  • Kwalificatie studenten te analyseren, synthetiseren, en onderhouden van state-of-the-art automotive systemen met behulp van de juiste principes en instrumenten in een geplande en tijdige wijze.
  • De studenten met de vereiste capaciteiten om een ​​leven lang leren uit te voeren en om een ​​leidende rol in de gemeenschap te nemen.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Arabic (Jordan)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Staat Palestina - Hebron
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Staat Palestina - Hebron
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan