B.Eng. in automotive design en productie-engineering

Chulalongkorn University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

B.Eng. in automotive design en productie-engineering

Chulalongkorn University

De auto-industrie is echt een wereldwijd bedrijf dat bestaat uit internationale multi-disciplinaire functies in high-tech engineering, productie, ontwerp, onderzoek en ontwikkeling, logistiek, management & marketing en heeft betrekking op alle gebieden van de zeven continenten, zoals de Verenigde Staten, Europa, Afrika , Australië, en vooral Azië, waar in dit decennium alle automotive concentratie goed voor 60% van de wereldwijde auto-industrie.

Als een belangrijke fabrikant hub in Asean, is Thailand gepositioneerd als een strategische exporterende locatie voor de bevoorrading van de internationale markt voor auto's. Thailand heeft een lange geschiedenis van gerenommeerde deel en leveranciers van onderdelen met grote infrastructuur en een gunstig ondernemingsklimaat dat door de politieke stabiliteit. De Thaise regering is het gebruik van het beleid waarmee Thailand naar de 'Detroit van Azië', een automotive centrum van de regio, door het stimuleren van investeringen en productie, maar ook andere activiteiten zoals onderzoek en ontwikkeling. Verschillende strategische plannen worden uitgegeven aan deze behoefte te voldoen.

Met de sterke groei van de auto-industrie in de regio, de huidige en toekomstige activiteiten vereisen ingenieurs met multi-technische kennis en vaardigheden met internationale communicatie mogelijkheden. De (ADME) programma Automotive Design and Manufacturing Engineering biedt een nieuwe dimensie van multi-disciplinaire cursussen profilering van automotive, werktuigbouw, technisch ontwerp, de fabricage, regulering en management. Thailand is een auto-hub in de regio. Aangezien de productie groeit en andere automotive activiteiten, zoals design en ontwikkeling blijven groeien, zo zal de vraag naar gekwalificeerde ingenieurs binnen de regio. Deze internationale programma zal afgestudeerden met multi technische kennis te bieden en vaardigheden passen perfect voor de broodnodige auto-assemblagebedrijven, deel en component makers en andere ondersteunende industrieën. Het ADME programma is goed ingeburgerd relaties met autofabrikanten, en sommige van de lessen worden gegeven, samen met hen naar de industriële deskundigheid van studenten te voldoen.

Studenten kunnen kiezen om zich te concentreren op het gebied dat hen het meest zullen profiteren van de verschillende technische gebieden van de auto-industrie, variërend van automotive design tot productie. Naast de industriële loopbaan, kunnen afgestudeerden ervoor kiezen om een ​​hogere graad in aanverwante gebieden voort te zetten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juni 2019
Duration
Duur
9 semesters
Voltijd
Locations
Thailand - Bangkok
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Juni 2019
Thailand - Bangkok
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan