B.Eng. in nano-engineering

Chulalongkorn University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

B.Eng. in nano-engineering

Chulalongkorn University

Globalisering impliceert concurrentie in de internationale arena in alle aspecten van het bedrijfsleven. Industrie en de dienstensector zijn in het bijzonder getroffen door de rit naar de goedkoopste leveranciers en meest deskundige werknemers te vinden. Alleen bedrijven of landen die ten volle te profiteren van geavanceerde technologie zijn goed uitgerust om de behoeften van de 21e-eeuwse consumenten te beantwoorden. Nanotechnologie is een van deze voorschotten dat kan en zal gevolgen hebben voor alle sectoren de productie: van zware industrie tot klein, van auto's en petrochemische tot textiel en kleding. Degenen die in de dienstverlenende bedrijven moeten dus gelijke tred te houden met de vooruitgang in de nanotechnologie als ze om de klanten te voorzien van de meest geavanceerde en efficiënte oplossingen, zoals nanochip oplossingen voor biomedische of leveranciers van telecommunicatiediensten.

Nanotechnologie kunnen worden toegepast in bijna alle industrieën en kan het concurrentievermogen van een land verhogen. In sommige sectoren, nanotechnologie is een middel om te overleven. Ondanks de eminente dreiging van achtergelaten, veel bedrijven of landen kunnen het volledige potentieel van de nanotechnologie niet oogsten als gevolg van de multidisciplinaire aard en de zware investeringen die betrokken zijn bij onderzoek en ontwikkeling. Onze nano-Engineering-programma is een dergelijke investering en is echt multidisciplinair in dat het dringen de studenten in de basis (natuurkunde, scheikunde en biologie) en de toegepaste (elektrische, chemische en materialen engineering). De meeste van de huidige wetenschap en techniek graden zijn zeer gefragmenteerd, met weinig samenwerking tussen afdelingen, waardoor wetenschappers die te theoretisch-minded of ingenieurs die zwak in de wetenschappen. De toegenomen kennis en vaardigheden die nodig zijn om te concurreren betekenen dat de ingenieurs moeten sterkere fundamenten in de wetenschappen en de wetenschappers moeten meer hands-on ervaring. De nano-ingenieursopleiding wordt dus geformuleerd om het vermogen kloof van de twee te overbruggen.

De nano-Engineering programma is gericht op studenten die bekend zijn in de chemische, elektrische en materiaalkunde waarin de fundamentele bouwstenen van de nanotechnologie te produceren. Na het afstuderen, zullen de studenten een unieke en belangrijke human resource pool kunnen ontwikkelen veel industrie en de dienstensector en het nemen van hen naar het volgende niveau. Voorbeelden van industrieën die ingenieurs met nano-technische vaardigheden vereisen, zijn onder chemische, medische, biomedische, elektrotechnische en elektronica, landbouw, en textiel en kleding. De studenten zullen probleemoplossende en analytische vaardigheden typisch voor ingenieurs bezitten en tegelijkertijd hebben een diep begrip van wetenschap en materialen, met name degenen met een grootte schaal in het nano-meter bereik. Dit is nodig voor het verschaffen industrieën oplossingen die nieuwe en beter dan bestaande middelen.

De nano-Engineering programma is gericht op de behoeften van de industrie te voldoen voor ingenieurs die vertrouwd in de verschillende aspecten van nanotechnologie. Degenen die afstuderen van het programma kan worden gerekend op door vrijwel iedereen die betrokken zijn bij een hoge productie met toegevoegde waarde en door de meeste dienstverleners in hi-tech industrieën om hen te helpen een duurzaam concurrentievoordeel te behalen. De afgestudeerden van dit programma kan worden ingeroepen om hun sterke wetenschappelijke kennis, praktische technische vaardigheden en effectief beheer vaardigheden die nodig zijn om organisaties te leiden naar de steeds toenemende competitieve wereld.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juni 2019
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Locations
Thailand - Bangkok
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Juni 2019
Thailand - Bangkok
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan