B.Eng. Industriële Techniek / Onderhoud En Werking

Deggendorf Institute of Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

B.Eng. Industriële Techniek / Onderhoud En Werking

Deggendorf Institute of Technology

Om online te solliciteren, kunt u terecht op: Solliciteer Online - FH Deggendorf

Zie foto's en filmpjes van het studentenleven op DIT op our-- Campus Media Pagina

Degenen die geïnteresseerd zijn in een carrière in het gebied van energie en efficiënt gebruik van hulpbronnen zijn zal binnenkort bekend dat zowel een goede technische en economische knowledgebase nodig is. Degenen die ook geïnteresseerd zijn in hernieuwbare energie, engineering en het onderhoud, de herstelling en de exploitatie in verband met de economische levensvatbaarheid en project management, zijn geschikt voor de Bachelor of Industrial Engineering programma. Deze bijzondere aspecten zijn de focus van deze bachelor diploma in Industrial Engineering, gespecialiseerd in "Onderhoud - Reparatie - Operation" (MRO) aan de Europese Campus Rottal-Inn in Pfarrkirchen.

Een bijzondere nadruk zal liggen op het verwerven van fundamentele kennis op het gebied van onderhoud, reparatie en de exploitatie engineering en management. Dit omvat onderwerpen als duurzaamheid, hernieuwbare energie, proces en de exploitatie-technologie, IT in materiële vaste activa Engineering (Industry / Energy 4.0), evenals in het leiderschap, investeringen en financiering, zakelijke en operationele processen, logistiek en onderhoud, reparatie en de exploitatie strategieën en planning. Een ander belangrijk onderdeel van het programma is de ontwikkeling van taal en interculturele competenties, met inbegrip van de specialisatie op een bepaalde culturele en economische regio.

Locatie: De Europese Campus Rottal-Inn, Pfarrkirchen, Beieren, Duitsland - Klik hier voor meer informatie

Afgestudeerden van deze opleiding zal de beste kwalificaties en know-how om te werken in de nationale en internationale omgevingen op gebieden zoals facility planning en engineering; service en onderhoud engineering; onderhoud, reparatie en exploitatie management als bij de bestrijding van voor technisch gebied en het gebied van projectmanagement.

Toelatingseisen

Algemene toelating tot de universiteit kwalificatie

Voorkennis gevraagd

Basiskennis van wiskunde en natuurwetenschappen is een voordeel

cursus Doel

Moderne industriële bedrijven worden gekenmerkt door een hoge mate van complexiteit van de verschillende technologieën en processen. Meer en meer thema's zoals energie en efficiënt gebruik van hulpbronnen, evenals de veilige werking van processen en procedures zijn essentiële aspecten van hun economisch succes.

In het licht van een toenemende schaarste van hulpbronnen en de noodzaak om de gevolgen van klimaatverandering te beperken, een van de grootste uitdagingen van de 21ste eeuw is het koolstofarm maken van industriële samenlevingen. De lopende onderhoud en reparatie van processen en procedures in de productie, evenals de opwekking van energie spelen een cruciale rol in deze.

Een intelligente service en onderhoudsschema, alsmede de organisatie van service en onderhoud voor de productie en energieopwekking faciliteiten te helpen enorm om de efficiëntie te verhogen en besparen zo energie en middelen. Onderhoud; fabricage en assemblage; engineering, een efficiënte planning van de interne processen evenals de bouw en het beheer van onroerend goed zijn dus belangrijke onderdelen van de toekomstige industriële samenleving.

MRO (Maintenance, Repair and Operation) ingenieurs, industriële ingenieurs met een focus op onderhoud, reparatie en de exploitatie engineering en management, worden gekenmerkt door hun rol in de veilige en efficiënte werking van industriële processen; van faciliteiten voor de productie van energie en / of de verwerking van de grondstoffen en de energie-efficiënt beheer van gebouwen en woningen. Naast een basis bacheloropleiding in industriële engineering, het programma integreert technische opleiding op het gebied van onderhoud engineering en management, duurzaamheid en dataverwerking. Vanaf het derde semester verder, de studenten hebben de mogelijkheid om een ​​focus in de technische of in het beheersgebied te selecteren.

Deze interdisciplinaire-georiënteerd programma met een extra kwalificatie op het gebied van taal en cultuur is gericht in de richting van betrokken mensen uit alle hoeken van Europa en daarbuiten, die willen werken in de toekomstgerichte gebied van milieu, resource en klimaat bewuste processen en technologieën.

Carriere vooruitzichten

Het bereik van de loopbaanperspectieven en toepassingsgebieden voor industriële ingenieurs is zeer uitgebreid. Van systeemconfiguratie, project management en projectmanagement regelen van innovatie management, technische inkoop, verkoop, organisatie en logistiek aan service en onderhoud engineering en maintenance management.

Deze graad biedt studenten een combinatie van business, engineering en taal-culturele inhoud van de cursus, die een solide basis voor succes in de internationale omgeving. Deze cursus kwalificeert de afgestudeerden in staat zijn aan te passen bestaande en nieuw ontworpen processen, methoden en technieken, zodat energie en materiële middelen kunnen worden opgeslagen te zijn. Daarbij zullen toekomstige afgestudeerden een belangrijke bijdrage leveren in het bereiken van de doelstelling van de industriële koolstofarm maken van de Europese Unie te maken.

Potentiële werkgevers te vinden in alle sectoren: van de publieke sector en openbare nutsvoorzieningen zoals elektriciteit, gas, warmte en water nutsbedrijven, industriële ondernemingen die industriële processen voor de productie. Met name industriële bedrijven in de Beierse Chemical Driehoek, die een groot aantal chemische-technische productieprocessen werken, bieden uitstekende carrièremogelijkheden voor afgestudeerden. Bovendien, industriële ingenieurs zijn professionals in consultancy bedrijven, terwijl MRO ingenieurs uitstekende kansen op werk aan de macht engineering management van grootschalige gebouwen en objecten te vinden.

De groeiende tak van hernieuwbare energie biedt afgestudeerden van de Technische Bedrijfskunde bacheloropleiding met uitstekende mogelijkheden voor een veilige professionele toekomst.

Cursus doelstellingen

De Bacheloropleiding in Industrial Engineering met een focus op "Onderhoud de exploitatie en reparatie" (MRO) streeft naar een alomvattende interdisciplinaire opleiding in de kennisintensieve gebied van techniek en bedrijfskunde door middel van praktijkgerichte instructie op basis van wetenschappelijke methoden aan te bieden. Het is ook het doel van het programma van technische, methodologische en sociale competenties die afgestudeerden in staat stellen om wetenschappelijke kennis en methoden toe te passen en op verantwoorde wijze, zowel in de bedrijfsvoering en in de samenleving te handelen in het algemeen als werknemer of als ondernemer te geven.

De leerlingen krijgen ook maatschappelijke en internationale competenties die hen in staat stellen om competent handelen in een complexe, interculturele economische landschap; met name in de sector energie en hulpbronnen. Tegen een achtergrond van toenemende economische internationalisering, internationale aspecten; de ontwikkeling van de taalvaardigheid en ten minste een semester verblijf in het buitenland zijn van bijzonder belang.

Hoe te solliciteren

Aanvragen voor Deggendorf Institute of Technology zijn open van:

  • Van 15 april tot en met 15 juni voor oktober-inzendingen
  • 15 november tot en met 15 januari voor maart-inzendingen (indien van toepassing)

Om online te solliciteren, bezoek alstublieft: Solliciteer Online - FH Deggendorf

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op July 15, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
7 semesters
Voltijd
Price
Prijs
Gratis
Locations
Duitsland - Pfarrkirchen, Beieren
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Duitsland - Pfarrkirchen, Beieren
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Geen collegegeld, slechts € 52 student servicekosten per semester.